Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Υπό βροχή η πορεία των οπαδών του Σώρρα στο Αγρίνιο-ισχυρή η συνοδεία των αστυνομικών (φωτο)


 Συνεχείς ήταν οι αναφορές μέσω της μικροφωνικής που χρησιμοποιήθηκε, κατά των πολιτικών και των δημοσιογράφων και επαναλαμβανόταν πως τα 600 δις είναι υπαρκτά και υπάρχουν έγγραφα που το αποδεικνύουν, ενώ καλούσαν τους πολίτες του Αγρινίου να βγουν στους δρόμους και να ενταχθούν στην πορεία και να συμπληρώσουν τα έντυπα εκείνα ώστε να “εξοφλήσουν” όλα τα χρέη τους.

Ακόμη ανέφεραν πως ήδη χιλιάδες Έλληνες έχουν “ξεχρεωθεί” χάρη στον Αρτέμη Σώρρα, ενώ στην πορεία υπήρχαν άνθρωποι της «Ελλήνων Συνέλευσις» με κίτρινα γιλέκα που ενεργούσαν σαν περιφρόυρηση της πορείας, που ήταν απο την αρχή μέχρι το τέλος της απόλυτα οργανωμένη. Στην πλατεία Χατζοπούλου μάλιστα, οι συγκεκτρωμένοι έδωσαν όρκους στον Ολύμπιους θεούς!
Στην πορεία συμμετείχαν περίπου 400 άτομα, μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις” από διάφορες περιοχές της χώρας όπως από Πάτρα, Αθήνα κλπ
            

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ώρα έγινε αντισυγκέντρωση από άτομα – μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων. Μεταξύ των συγκεκριμένων ατόμων και της Αστυνομίας προκλήθηκαν μικροεπεισόδια  στην πλατεία Δημοκρατίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:








































agriniopress
google page rank