Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Με τη 2η αγωνιστική συνεχίστηκαν τα μπαράζ ανόδου της Β' Κατηγορίας, η Δόξα Καινουργίου, στο ουδέτερο γήπεδο του Νεοχωρίου, κέρδισε με 3-0 τη Μεδεών Κατούνας και επιστρέφει στην Α' Κατηγορία.
Η Μεδεών για να κερδίσει την άνοδο θέλει νίκη την επόμενη αγωνιστική με τον ΑΟ Λυγιάς  ο οποίος βολεύεται και με ισοπαλία.
Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα μας μετά την ήττα από το Καινούργιο που ήταν ανώτερο και δίκαια κέρδισε.
Παρόλα αυτά δεν χάθηκαν οι ελπίδες για την Κατούνα και μόνο με νίκη την Κυριακή το απόγευμα εναντίον του Α.Ο. Λυγιάς ανεβαίνει  κατηγορία με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ανεβαίνει ο Α.Ο Λυγιάς.  
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙΟΥΡΓΙΟΥ-ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 3-0
Στην Α' κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο η Δόξα Καινουργίου που επικράτησε με σκορ 3-0 της Μεδεών Κατούνας στο ουδέτερο γήπεδο του Νεοχωρίου, για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.
Η Μεδεών Κατούνας θέλει μόνο νίκη την επόμενη Κυριακή με τον ΑΟ Λυγιά ο οποίος παίζει για δύο αποτελέσματα.
Οι "μπέμπηδες" προηγήθηκαν στο 15' με τον Γιώτη με τον ίδιο παίκτη στο 41' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.
Στην επανάληψη και στο 77' ο Λιούλιος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Δόξα (Τάσος Σπαής): Πριστούλης, Αυγέρης, Τζωρτζόπουλος Σ., Καγιάντζας, Κωνστνατίνου, Τζωρτζόπουλος Δ., Γιώτης (82' Αγγέλης), Μπλάνης (90' Κολοβός), Λιούλιος (88' Δημητρίου), Κακούρης, Dollenga (71' Ζαφείρης)
Μεδεών (Κώστας Λιανός): Σακκάς, Γεροχρήστος (62' Σιμονιάν Γ.), Προδρομίτης, Μαυρομάτης, Παπαβασιλείου, Μπύρος, Θεοδωρέλος, Νεοφώτιστος (80' Σαμαντάς), Τσιούνης, Σιμονιάν, Κάτρης (88' Ζαρκαδούλας)
 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ
















google page rank