Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ο σύζυγος κρύφτηκε στη ντουλάπα και περίμενε τη γυναίκα του – Σκηνές απείρου κάλλους σε δύο δόσεις!

Ο κακός χαμός στο διαμέρισμα της Ρόδου, με τις φωνές να ξεσηκώνουν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Οι βαριές κουβέντες ήταν μόνο η αρχή…
Ποινή κάθειρξης 11 ετών και 10 μηνών, επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω, σε έναν 46χρονο, κάτοικο Καλυθιών, που κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος της εν διαστάσει συζύγου του. Όλα είχαν ξεκινήσει στη Ρόδο, στις 24 Ιουλίου 2017 στις 23.00 το βράδυ.
Όταν η σύζυγός του επέστρεψε από την εργασία της στην οικία της και αφού είχε ξαπλώσει στον καναπέ αντιλήφθηκε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε εισέλθει εντός, παραβιάζοντας παράθυρο στο σαλόνι και την περίμενε, κρυμμένος στο παιδικό δωμάτιο μέσα στη ντουλάπα. Έφερε στο δεξί του χέρι ένα μαχαίρι που είχε πάρει από την κουζίνα και στο αριστερό χέρι ένα λοστό τον οποίο είχε η ίδια κρυμμένο για την προστασία της.
Κρατώντας τα ανωτέρω αντικείμενα φέρεται να όρμησε πάνω της για να την πλήξει αλλά δεν τα κατάφερε διότι η σύζυγός του, όταν αντιλήφθηκε τον κίνδυνο, αντιστάθηκε και αμύνθηκε με ένα διακοσμητικό σπαθί σαμουράι, το οποίο είχε στο σαλόνι. Τότε άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Ο κατηγορούμενος μάλιστα τραυματίστηκε στο χέρι όταν προσπάθησε να αφαιρέσει από την σύζυγό του το σπαθί, ενώ καθώς έβγαινε από το σπίτι την απείλησε πετώντας μάλιστα προς το μέρος της ξύλινες σανίδες. Με έναν καπλαμά έσπασε την πόρτα κι ένα τζάμι.
Η δεύτερη επίθεση στη μέση του δρόμου
Στις 26 Ιουλίου 2017 στις 20.15 ο κατηγορούμενος πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με την μοτοσυκλέτα του στην επαρχιακή οδό Καλυθιών – Φαληρακίου, ακινητοποίησε την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία επέβαινε στην δική της μοτοσυκλέτα και εν συνεχεία φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά με το αριστερό του χέρι, ενώ με το δεξί την χτυπούσε με μπουνιές σε όλο της το σώμα, προξενώντας της σωματικές βλάβες. Ταυτόχρονα την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.
Σημειώνεται ότι σε βάρος του κατηγορούμενου έχουν σχηματιστεί πολλές δικογραφίες για περιστατικά βίας με θύμα την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι την 24η Ιουλίου 2017 τον είχε καλέσει στην οικία τους η σύζυγός του προκειμένου να μιλήσουν κι ότι εκείνη του όρμησε κρατώντας δύο μαχαίρια και τραυματίζοντάς τον.

dimokratiki.gr
agriniotimes
google page rank