Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Πήραν το ντέρμπι της αγωνιστικής οι Σφακιώτες – 2-1 τους Ίωνες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Σφακιωτών το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στους γηπεδούχος ΠΑΣ Σφακιώτες και τους ΠΑΣΠ Λευκ. Οι Ίωνες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 4’ όταν ο Πατρίκιος μετά από καταπληκτική επέλαση έδωσε στην μικρή περιοχή στον Ζύγα που σκόραρε για το 0-1. Ο Θεριανός απάντησε στο 42’ φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1), που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 80’ ο Θεριανός ξαναβρήκε δίχτυα για το τελικό 2-1, δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της αγωνιστικής στην ομάδα του.
Με τη νίκη αυτή οι Σφακιώτες βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Π-Λ με 25 βαθμούς, ακολουθεί Λευκάτας με 22, Ένωση με 21 και Ίωνες με 18.
Διαιτητής: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ.
Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΣΙΣΚΑΣ Σ.
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ(Ζακυνθινός): BENETH, ΛΑΖΑΡΗΣ Ε., ΚΤΕΝΑΣ Μ., ΜΠΡΕΓΚΟΥ, ΣΕΡΔΙΝΙΑΡΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΚΑΡΤΑΝΟΣ, ΒΑΝΝΑΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ Α., ΚΤΕΝΑΣ Γ. , ΘΕΡΙΑΝΟΣ.
Αναπλ/κοι: ΑΡΓΥΡΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ Θ., ΝΑΝΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ Γ., ΑΡΑΒΑΝΗΣ, ΣΑΝΤΑΣ
ΠΑΣΠ ΛΕΥΚ. ΟΙ ΙΩΝΕΣ(Φούντογλου Ν.): ΜΟΣΧΟΣ, ΝΙΚΑΡΗΣ, ΛΕΖΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΥΓΑΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ, MECOLLI, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ Δ., ΚΑΤΑΓΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ.
Αναπλ/κοι: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΖΙΝΕΡΗΣ, ΣΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ
https://gosports.gr
google page rank