Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Στήριξη σε Παυσανία Παπαγεωργίου από τον ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Το «χρίσμα» στον Παυσανία Παπαγεωργίου για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στο Μεσολόγγι δίνει η Οργάνωση Μελών που«αδειάζει» την υποψηφιότητα του Πάνου Παπαδόπουλου.
Κορυφώνονται οι διεργασίες στην αριστερή πτέρυγα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με την Οργάνωση Μελών του κόμματος στη περιοχή να στηρίζει τον Παυσανία Παπαγεωργίου για υποψήφιο Δήμαρχο και να ζητεί από τον Πάνο Παπαδόπουλο να ανταποκριθεί στο ενωτικό κάλεσμα.
Συγκεκριμένα, μετά από σειρά επαφών του Γενικού Γραμματέα Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Παυσανία Παπαγεωργίου, με τις Οργανώσεις Μελών σε Αιτωλικό και Οινιάδες συνήλθε και η Οργάνωση Μεσολογγίου η οποία αποφάσισε να στηρίξει τον Παυσανία Παπαγεωργίου στο ενωτικό κάλεσμα για συμπόρευση ευρύτερων δυνάμεων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019.
Πλέον, έχει «κλειδώσει» η κάθοδος του Παυσανία Παπαγεωργίου μετά και το «χρίσμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου, ενώ ερωτηματικό παραμένει η φημολογούμενη αποχώρηση του Πάνου Παπαδόπουλου, επικεφαλής της παράταξης που είχε στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014.
Η ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών Ι.Π. Μεσολογγίου του ΣΥΡΙΖΑ:
«Σε συνέχεια των συνεδριάσεων των Οργανώσεων Μελών σε Αιτωλικό και Οινιάδες, χθες Κυριακή 27 Ιανουαρίου συνήλθε και η Οργάνωση Μεσολογγίου και αποφάσισε και αυτή τα εξής:
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να μην κατέλθει με αυτόνομο ψηφοδέλτιο -μετά και την απόσυρση της διαθεσιμότητας του επικεφαλής του σχήματος «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Πάνου Παπαδόπουλου- αλλά να ανταποκριθεί στο ενωτικό κάλεσμα του Παυσανία Παπαγεωργίου για συμπόρευση ευρύτερων δυνάμεων.
Με τον τρόπο αυτό συμβάλει στην ανάγκη για μια νέα Δημοτική αρχή που να εκφράζει όλους τους δημότες και στηρίζει έμπρακτα έναν ειλικρινή, ενωτικό αγώνα για το καλό του τόπου».
google page rank