Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Πυροβόλησαν Επιχειρηματία Που Ζητούσε Από Εργαζόμενη Να Του Επιστρέψει Το Δώρο Χριστουγέννων

Ένας 23χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο επιχειρηματία στην Πάτρα γιατί απαιτούσε από εργαζόμενή του να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων που της είχε καταβάλει. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 15 Ιανουαρίου, ωστόσο, τώρα έγιναν γνωστά τα αίτια της επίθεσης. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patratv.gr, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, που βρίσκεται στην περιοχή των Τριών Ναυάρχων, ζητούσε μετ’ επιτάσεως την επιστροφή του δώρου και ο 23χρονος, ο οποίος είναι φίλος της εργαζομένης, κατήγγειλε στην Επιθεώρηση Εργασίας και στο εργατικό κέντρο της Πάτρας το περιστατικό.
Μάλιστα, αποφάσισε να μεταβεί και ο ίδιος στην επιχείρηση ώστε να ζητήσει από τον επιχειρηματία να μην έχει τέτοιες απαιτήσεις, ωστόσο η συζήτησή τους εξελίχθηκε σε καυγά.
Κατά τις πληροφορίες ο νεαρός πήγε στο σπίτι του, πήρε το αεροβόλο όπλο, επέστρεψε στην επιχείρηση και πυροβόλησε τον άντρα, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι.
Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο αυτί, ενώ ο 23χρονος συνελήφθη και παραπέμπεται στη δικαιοσύνη.
www.agriniosite.gr
google page rank