Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Αγρίνιο: Θρίλερ πίσω από τον θάνατο της βιολόγου – Τα στοιχεία που προβληματίζουν τις αρχές (VIDEO)

Πριν από 1,5 χρόνο παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η 35χρονη βιολόγος άφησε την τελευταία της πνοή…
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 35χρονης βιολόγου στο Αγρίνιο, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της περασμένης Τετάρτης στον πάτο της λίμνης Στράτου. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” τα ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου της είναι πολλά, όπως και τα θολά σημεία που πρέπει να διευκρινιστούν.
Συγκεκριμένα, στο σημείο από όπου έπεσε το αυτοκίνητο της 35χρονης μέσα στη λίμνη δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος, κάνοντας πολλούς να μιλούν για αυτοκτονία. Σε αυτή την περίπτωση όμως, το αυτοκίνητο δε θα είχε καμία γρατζουνιά. Αντίθετα, όσοι το είδαν διαπίστωσαν ότι είχε αρκετά χτυπήματα.
Ερώτημα επίσης προκαλεί γιατί το όχημα προσέκρουσε από την πλευρά του συνοδηγού στο πρώτο από τα τρία βραχώδη διαζώματα του γκρεμού. Σύμφωνα με την εφημερίδα, αν όντως η 35χρονη δεν είχε πατήσει φρένο και το αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα στο κενό, τότε θα έπρεπε να είχε πέσει κατευθείαν στη λίμνη. Όμως το αυτοκίνητο της άτυχης Μαρίας έχει χτυπήματα στη δεξιά πλευρά. Το όχημα έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Αγρινίου και αναμένεται να εξεταστεί από πραγματογνώμονα.
Η οικογένεια της 35χρονης βιολόγου αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει κακό στον εαυτό της.
Μιλούν για μια γυναίκα που ήταν ευτυχισμένη στο γάμο της, δραστήρια, που φρόντιζε τα αδέσποτα και περιποιούταν τον εαυτό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο η αστυνομία έχει κάποια στοιχεία και μαρτυρίες από τα οποία αποδεικνύεται ότι λίγο πριν εξαφανιστεί, η 35χρονη δεν βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, παρουσίασε τα τελευταία μηνύματα της αδικοχαμένης βιολόγου…
Η εξαφάνιση, δηλώθηκε από τον σύζυγο της 35χρονης, ο οποίος είχε συλλέξει κάποια στοιχεία που έδωσε στις Αρχές και σύμφωνα μ’ αυτά η γυναίκα, είχε εκφράσει «σκοτεινές» επιθυμίες…
newsit.gr
http://sinidisi.gr
google page rank