Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

• 10 - 14 Δεκεμβρίου 2019, ημέρες Τρίτη - Σάββατο, ώρες 12:00 – 13:15, στην Κοινότητα του Μοναστηρακίου θα πραγματοποιηθεί bazaar από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, με δημιουργίες των μελών του Συλλόγου.
• 17 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη, ώρα 16:30, στην πλατεία του Μοναστηρακίου, θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του δέντρου με μαγικά κόλπα και παιχνίδια, Ζωγραφική Προσώπου (Face Painting) , Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και μουσική στο Μοναστηράκι της Κοινότητα Μοναστηρακίου, υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Φυσικά από την παρέα δεν θα λείπει ο Μοτζο Τζοζο με τα ξεχωριστά παιχνίδια τους και τα μαγικά του κόλπα.
• 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού σχολείου θα ακολουθήσει το ακόλουθο πρόγραμμα σε συνεργασία του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου «Ιωάννης Κουτρουλός» και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου.
 Προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας
 Στολισμός δέντρου από τα παιδιά του χωριού
 Face painting, φωτογραφίες με Άγιο Βασίλη, γλυκίσματα για τα παιδιά, χορός.
• 21 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 16:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση
«Τα μαγικά μαξιλάρια» του Ε.Τριβιζά από τους μικρούς «ηθοποιούς» του δημοτικού σχολείου, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με την κυρία Στέλλα Προδρομίτη υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας του Μοναστηρακίου.
• 22 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή, ώρα 17:00 μ.μ., στην Εκκλησία του χωριού θα πραγματοποιηθεί γιορτή με ομιλία για τα Χριστούγεννα.
google page rank