Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Εξαφάνιση 7χρονης Βαλεντίν: Σε αντιφάσεις έπεσε ο πατέρας στη μαραθώνια απολογία του

Δραματική τροπή φαίνεται πως παίρνει το θρίλερ της εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν της οποία τα ίχνη χάθηκαν από το Παγκράτι την παραμονή των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, η Αστυνομία κάλεσε τον πατέρα της νεαρής κοπέλας χθες, Δευτέρα στην Ασφάλεια προκειμένου να απολογηθεί.
Οι Αρχές εξετάζουν τον πατέρα ως μάρτυρα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Οι Αστυνομικοί τον πήραν από το σπίτι του στις 09.40 και από εκείνη την ώρα τον κρατούν και τον εξετάζουν εξαιτίας κάποιων αντιφάσεων οι οποίες υπάρχουν και πρέπει να φωτιστούν.
Τι είπε ο δικηγόρος του πατέρα
«Ο πατέρας προσήχθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών εχθές και είχαμε προγραμματίσει το Σαββατοκύριακο που επικοινωνήσαμε μετά από μια τηλεοπτική εκπομπή όπου είχε δηλώσει ότι είχε προσεγγιστεί από στελέχη και ΜΚΟ στη Λέσβο πριν από περίπου δυο χρόνια με πρόταση για υιοθεσία την οποία φυσικά αρνήθηκε. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την Κυριακή το απόγευμα μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι σε δεινή ψυχολογική κατάσταση και μου είπε “είτε θα πεθάνω ή θα βρω την κόρη μου και έχω σκέψεις αυτοκτονίας”» ανέφερε ο κ. Νούλεζας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Εκτός από τον πατέρα ανακρίνεται από χθες το πρωί και ο συγκάτοικος του επίσης από το Κονγκο. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι γνωρίζει αρκετά για την υπόθεση.


google page rank