Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Αθήνα: Απίστευτες εικόνες αγριότητας! Τον έσφαξαν για το εμπόριο λαθραίων τσιγάρων

Αθήνα: Απίστευτες εικόνες αγριότητας εξελίχθηκαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

Για το εμπόριο λαθραίων τσιγάρων φαίνεται πως έγινε η άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό, έναν σοβαρά τραυματία και δυο πιο ελαφρά τραυματίες.
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε σε γνωστό μέσο ενημέρωσης με σοκαριστικό τρόπο τα όσα έγιναν στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί όπου σχεδόν στις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (13.02.2020) συνεπλάκησαν δυο ομάδες αλλοδαπών, πιθανώς Αφγανοί και Πακιστανοί.
15 άτομα από τη μια πλευρά και άλλα 15 από την άλλη έφτασαν, με πιστόλια και μαχαίρια στο σημείο, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα. Όπως είπε όλα έγιναν από ομάδες που θέλουν να πουλήσουν «προστασία» σε πωλητές λαθραίων τσιγάρων.
Θύμα είναι ένας 30χρονος Αφγανός που πωλούσε τσιγάρα στο σημείο και αρνήθηκε να πληρώσει τις ομάδες «προστασία». Σύμφωνα με τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα, οι δράστες μαχαίρωσαν δυο φορές στην κοιλιά τον άτυχο Αφγανό, ενώ το μένος τους ήταν τέτοιο, που τον ξεκοίλιασαν και του έκοψαν τους όρχεις!
Στο σημείο έγινε και ανταλλαγή πυροβολισμών και σφαίρες κατέληξαν παντού, ακόμη και σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο και έσπασαν τα τζάμια τους. Στο σημείο είναι γεμάτο κάλυκες.Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακόμη ένας Αφγανός έχει τραυματιστεί σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπάρχουν κι άλλοι δυο πιο ελαφρά τραυματισμένοι.
Το σημείο αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν και φίλοι του θύματος, με τις φωτογραφίες που τους δείχνουν να θρηνούν για το θάνατό του, να συγκλονίζουν.


google page rank