Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΡΟΥΦΗΣ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

Θα ήθελα προς αποκατάσταση της αλήθειας σε δημοσίευμα σχετικά με την ανάρτηση ανώνυμου αναγνώστη, να σας ενημερώσω για το θέμα συζήτησης του Τοπικού Συμβουλίου Παλαίρου και για την λήψη σχετικής απόϕασης. 

Το θέμα προς συζήτηση ήταν η χρήση ή όχι των νέων κοινόχρηστων χώρων που έχουν επιπλέον δημιουργηθεί με την κατασκευή των πεζοδρομίων δεξιά και αριστερά του δρόμου της ανόδου από παραλία. 
Η συζήτηση εξελίχθηκε από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, με παρεμβάσεις άστοχες και άκυρες επί του θέματος από παρευρισκόμενους δημότες και αϕού ολοκληρώθηκε, οι σύμβουλοι δήλωσαν ξεκάθαρα την άποψή τους. 
Αποτέλεσμα της ψηϕοϕορίας επί του ζητήματος, ήταν: τρεις σύμβουλοι να προτείνουν την χρήση των νέων πεζοδρομίων από τα καταστήματα που δικαιούνται, τρεις σύμβουλοι προτείνουν να επιτρέπεται η χρήση μόνο σε ένα σημείο διατιθέμενου κοινόχρηστου χώρου από τα παρακείμενα καταστήματα (κατά συνέπεια να μην επιτραπεί η χρήση των πεζοδρομίων σε όσους ήδη εκμεταλλεύονται κοινόχρηστους χώρους) και ένας σύμβουλος πρότεινε ότι ισχύει για όλα τα μαγαζιά να τηρηθεί και για τα καταστήματα αυτά. 
Προσωπικά χαίρομαι από την εξέλιξη της συζήτησης όλων των θεμάτων της συνεδρίασης, γιατί προκύπτει ξεκάθαρα η τήρηση των Δημοκρατικών διαδικασιών και η ελευθερία διατύπωσης απόψεων αμερόληπτα. 
Δεν κατανοώ λοιπόν την κίνηση του ανώνυμου που έκανε την δημοσίευση, να προτρέξει και να ανακοινώσει λανθασμένα συμπεράσματα, κάτι που εκτός από εμένα είναι σε θέση να διαψεύσουν και παρευρισκόμενοι ακροατές. 
Θα ήθελα τέλος να κλείσω με την ενημέρωση ότι οι αποϕάσεις-γνωμοδοτήσεις του Τοπικού Συμβουλίου δεν έχουν σκοπό να τιμωρήσουν κανέναν δημότη, αλλά ακριβώς το αντίθετο. 
Απλά τα δεδομένα σε κάθε περίπτωση είναι αυτά που καθορίζουν την πρότασή μας, με μοναδικό πάντα σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των κατηγοριών ανθρώπων , συνδυαστικά. 
(Ομαλή λειτουργία καταστημάτων, ασϕαλή κίνηση πεζών , παραθεριστών και ομαλή διέλευση οχημάτων).


google page rank