Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Καταζητούμενος για ανθρωποκτονία στη Γερμανία συνελήφθη στην Αμφιλοχία

Ο 69χρονος φέρεται να δολοφόνησε 25χρονη το 1989
Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Αμφιλοχίας, σε βάρους του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές αρχές για υπόθεση ανθρωποκτονίας προ 31 ετών.
Ειδικότερα η ανακοίνωση των αρχών αναφέρει:
“Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Γερμανικών Αρχών για υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε πριν από 31 έτη στη Γερμανία”.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται το 1989 να είχε διαπράξει ανθρωποκτονία σε βάρος 25χρονης Γερμανίδας, στην πόλη Χάγκεν, του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.
Έχοντας διαφύγει τη σύλληψη τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Αισθανόμενος έντονη αδιαθεσία χθες, Τετάρτη, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου και διαπιστώθηκε κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων του ότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.
Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, με την κατάσταση της υγείας του να μην επιτρέπει στην παρούσα φάση την έκδοσή του στις γερμανικές αρχές.
google page rank