Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Μανώλης Γραφάκος σε ΠΕΔΙΝ: “Αλίμονο σε όποιον αυτοδιοικητικό θεωρεί ότι μπορεί να εκβιάσει μια κατάσταση με έναν ΧΥΤΑ που έχει χρηματοδοτήσει ο Ελληνικός Λαός Γνωρίζει ο κ.Καλός σε ποιον αναφέρομαι.”.” VIDEO

Σύσκεψη με τηλεδιάσκεωη πραγματοποιήθηκε εχτές παρουσία και του Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού, αλλά και την συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκου.

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης και ενώ είχε αποφασιστεί να γίνει νέα τηλεδιάσκεψη για την Κεφαλονιά, ο Χαράλαμπος Καλός ζητάει κάτι αντίστοιχο να γίνει και γθα την Λευκάδα.

Ο Μανώλης Γραφάκος αποδέχτηκε το αίτημα, απαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά ότι η Λευκάδα δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί, καθώς ο ίδιος ο υπουργός θα μιλήσει στην Βουλή για την Λευκάδα.
Ωστόσο όπως είπε θα ήθελε να κάνει μια αιχμηρή ανακοίνωση λέγοντας:
“Θα κάνω μια αιχμηρή ανακοίνωση που δεν αφορά κανέναν από εσάς. Αλοίμονο σε όποιον αυτοδιοικητικό θεωρεί ότι μπορεί να εκβιάσει μια κατάσταση με έναν ΧΥΤΑ τον οποίον έχει κάνει με χρήματα των Ελλήνων πολιτών. Δεν αφορά κανένα μέλος της αυτοδιοικητικής κοινότητας των Ιονίων και ο Μπάμπης ξέρει που απευθύνομαι.”
Η τηλεδιάσκεψη ανέβηκε στο προφίλ του Δημοσιογράφου Διονύσιου Βούτου από την Κεφαλονιά.

google page rank