Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

15 τόνοι πατάτας ήρθαν από Θεσσαλονίκη στην Κατούνα. Προσφορά από την Εταιρία Δημήτριος Μαρμαρμάς ευγενική παρέμβαση για ευλογία του Πατήρ Βελισάριου Καντούνη

Έφθασε ένα ολόκληρο φορτηγό με τόνους πατάτες σήμερα το απόγευμα από την Θεσσαλονίκη στην Κατούνα. Το φορτηγό ξεκίνησε το μεσημέρι από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης από την Εταιρία Δημήτρης Μαρμαράς γνωστοί, για την Ελεήμων καρδιά κ Ντίνος & κ Χρήστος & ο υιός και έφθασε το απόγευμα σήμερα στις 28/5/2020 στις 7:30 το απόγευμα. 
Ύστερα από την ευγενική παρέμβαση για ευλογία & για εκεί, από τον Ιερέα π. Βησσαρίωνα γνωστό σε όλους για την μεγάλη δράση του. 

Η ομάδα που βοηθάει τους άπορους άστεγους πολύτεκνους και όποιον άλλον έχεις ανάγκη μέλος της οποίας είναι και ο π. Βησσαρίωνας σε αγαστή συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Αθηνά Καρέλου και την ενορία του Αγίου Αθανασίου Κατούνας έστειλαν στην περιοχή μας 15 τόνους πατάτες προς ενίσχυση των εχόντων ανάγκη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του katouna News αύριο Παρασκευή 29/5/2020 και Δευτέρα 01/05/2020 γίνει η διανομή από σπίτι σε σπίτι απο τους Υπαλλήλους του Δήμου και τον εφημέριο μας π. Γεώργιο Λαζούρα. 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  









ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ 







ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank