Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Αιτωλοακαρνάνας στις ΗΠΑ… τίναξε την μπάνκα στον αέρα: Κέρδισε 1.850.000 δολάρια στο Survivor

Ο ομογενής Τόνι Βλάχος κέρδισε την έκδοση «All Star» του Survivor στις ΗΠΑ και έγινε πλουσιότερος κατά 1.850.000 δολάρια.
Ο 46χρονος Τόνι Βλάχος είναι αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών και έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ριάλιτι που ανακηρύσσεται δεύτερη φορά νικητής.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, ο Τόνι Βλάχος κατάγεται από το χωριό Διασελάκι του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και κατοικεί στο Νιου Τζέρσεϊ.

Στο φετινό «Survivor: Winners War» διεκδίκησαν τη νίκη 20 από τους νικητές των 39 σεζόν του Survivor στις ΗΠΑ και το έπαθλο ήταν σχεδόν διπλάσιο από το ένα εκατομμύριο δολάρια που δινόταν στο παρελθόν.
«Άνοιξα τα μάτια μου και είδα πόσο σημαντική είναι η οικονομική ασφάλεια. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σήμερα, οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους», ανέφερε ο Βλάχος στο «Entertainment Tonight».
«Το πρώτο εκατομμύριο που κέρδισα στο Survivor το επένδυσα σε ακίνητα. Το καλύτερο πράγμα να κάνεις είναι να ξεπληρώνεις τα στεγαστικά σου δάνεια και να είσαι ασφαλής», πρόσθεσε.
Ο Τόνι Βλάχος έχει συμμετάσχει σε τρεις σεζόν του Survivor και δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει σε δέκα χρόνια, λέγοντας αστειευόμενος πως θα συμμετάσχει στο ριάλιτι για την… τρίτη ηλικία.




https://www.agrinionews.gr/

google page rank