Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας στην Κατούνα κεκλεισμένων των θυρών την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 17:00

 
ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10) στην Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος. 
Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο στην Κατούνα του πρώην Δήμου Μεδεώνος - η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με την αριθ. 74/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέματα ημερήσιας διάταξης: 
* Πριν την συζήτηση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης θα γίνει ενημέρωση από τον Δήμαρχο σχετικά με τρέχοντα θέματα που αφορούν την Κοινότητα Κατούνας. 

1. Συζήτηση – ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή Ακτίου – Βόνιτσας και λήψη απόφασης σχετικά με τις άδειες για τους Αιολικούς σταθμούς στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας που εξέδωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). (Εισηγητής κ. Μωραΐτης Επαμεινώνδας) 

2. Έγκριση Ετήσιας Έκθεσης Πεπραγμένων έτους 2019 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος) 

3. Έγκριση έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού 2ου τριμήνου του έτους 2020. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος) 

4. Περί σύστασης χρησιδανείου του αντλιοστασίου της γεώτρησης στη θέση ΜΠΑΛΚΩΤΟ της Κοινότητας Κατούνας Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος). 

5. Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου : 
«ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 7Χ7 ΚΑΤΟΥΝΑΣ (ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ)» Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Στούπας Θεόδωρος) 

6. Περί συγκρότησης Επιτροπής προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου : 
«ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ». (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος) 

7. Περί συγκρότησης επιτροπής για την παραλαβή Φυσικού εδάφους του έργου: 
«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΧΥΤΑ ΤΗΣ 31ης ΔΕΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ» (Εισηγητής κ. Τσακάλης Κων/νος). 

8. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος) 

9. Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ακτίου – Βόνιτσας». (Εισηγητής Βίτσας Δημήτριος) 

10. Πρόταση υποψήφιων τακτικών και ισάριθμων αναπληρωματικών μελών για τις εκλογές του Δ.Σ. της Ενεργειακής Κοινότητας Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος). 

11. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τη σύσταση επιτροπής για επανασύνδεση καταναλωτών των οποίων η παροχή ρεύματος έχει απενεργοποιηθεί λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών μέχρι και τις 30/4/2020 και παραμένουν αποσυνδεδεμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας. (Εισηγήτρια κ. Πανταζή Παναγιώτα) 

12. Ορισμός ενός (1) εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής του αρθρ. 1 της ΚΥΑ 50025/20-9-2018 (ΦΕΚ 4217/Β/26-9-2018). (Εισηγητής Καούρας Ξενοφών). 

13. Ψήφισμα κατά της μετατροπής του Ναού της Αγία Σοφίας σε τζαμί. (Εισηγητής κ. Ζαχαράκης Γεώργιος) 

14. Περί επιχορήγησης Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης» (Εισηγητής κ. Αποστολάκης Παντελής) 

15. Περί καθορισμού θέσεων και των ειδικοτήτων έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης». (Εισηγητής κ. Αποστολάκης Παντελής) 

16. Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τα Σάββατα και τις Κυριακές και αργίες των υπηρεσιών του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών έργων και συγκοινωνιών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Πάντας Νικόλαος) 

17. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκκαθαριστή αποδοχών στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος) 

18. Λήψη απόφασης για εκ νέου παράταση της δωρεάν παραχώρησης προς χρήση, απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, στο Δήμο Ξηρομέρου, (Εισηγητής κ. Τσακάλης Κων/νος). 

19. Κήρυξη του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας σε κατάσταση έκτακτης Κλιματικής και Περιβαλλοντικής ανάγκης. (Εισηγητής κ. Τσακάλης Κων/νος) 

20. Παρουσίαση στα Δημοτικά Συμβούλια των δράσεων του προγράμματος PATH. (Εισηγητής Τσακάλης Κων/νος) 

21. Λήψη απόφασης για τη μετατροπή σε πλήρους απασχόλησης από μερικώς των σχολικών καθαριστριών. (Εισηγητής κ. Μωραΐτης Επαμεινώνδας) 

22. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έτους 2020. (Εισηγητής Βίτσας Δημήτριος). 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ * Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου και στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

 

google page rank