Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Μητροπολίτης απειλεί με «ηλεκτροπληξία» άπιστους πολιτικούς: Το ράσο μου πετά τριφασικό ρεύμα!!!

Σε μια ασυνήθιστα επιθετική ομιλία προέβη ο μητροπολίτης Γόρτυνος, Ιερεμίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης εκφράστηκε με πολύ σκληρά λόγια για άπιστους πολιτικούς και κυρίως των βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο.
Ο μητροπολίτης Ιερεμίας, μιλώντας σε εκδήλωση της αδελφότητας Δημητσανιτών στην Αθήνα, χαρακτήρισε παλιάνθρωπο τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και τόνισε ότι ξεφτίλισε την ορθοδοξία και το άγιο δισκοπότηρο, ενώ ζήτησε από τους Ελληνες ορθόδοξους να κάνουν πρώτα τον σταυρό τους πριν ρίξουν την ψήφο τους στην κάλπη.
Προκαλώντας αμηχανία προς στιγμήν στο ακροατήριο του από την ένταση, ο μητροπολίτης κ. Ιερεμίας ζήτησε «οι άρχοντες της χώρας μας να κάνουν το Σταυρό τους» για να τονίσει με ένταση «Άμα σου λέει ο άλλος ότι δεν πιστεύω θα δώσεις ψήφο σε αυτόν που δεν πιστεύει;».
Ο κ. Ιερεμίας κάλεσε τους πιστούς να βάλουν τον Χριστό στα σπίτια τους και στην πατρίδα για να έχουν προκοπή και ζήτησε από τους πολιτικούς να λένε τουλάχιστον «πιστεύω στο Χριστό, πιστεύω στην Παναγιά όχι να λένε εγώ δεν πιστεύω».
Λίγο πριν πει όλα αυτά ο μητροπολίτης σημείωσε πως βρίσκεται σε ξένη μητρόπολη, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών συγκεκριμένα, για να αναρωτηθεί: «Κι αν τα μάθει ο Αρχιεπίσκοπος;».
Την απάντηση την δίνει αμέσως ο ίδιος: « Θέλω να τα μάθει, και θα του αποδείξω ότι είμαι δεσπότης Δημητσάνας» για να συμπληρώσει πως «σε όποιον με πειράξει, το ράσο μου πετάει τριφασικό ρεύμα, γιατί είναι ποτισμένο από τον Γρηγόριο Ε΄» λέγοντας πως σε παλαιότερη επίσκεψη του στο Φανάρι ακούμπησε το ράσο του στην πόρτα όπου οι Τούρκοι κρέμασαν τον Πατριάρχη Γρηγόριο.

 iefimerida.gr
google page rank