Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τη μικρή Αναστασία

 
Μετά και τον χτεσινό φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού όσοι εμπλέκονται στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να μπορέσει να μεταβεί η μικρή Αναστασία στις ΗΠΑ και να σωθεί η όρασή της, λένε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Η ανταπόκριση ανέβηκε τις τελευταίες μέρες και εκτιμάται ότι θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται, ειδικά από τη στιγμή που ενεπλάκη και ο Παναιτωλικός στο όλο θέμα. Οι χτεσινές εισπράξεις θα βοηθήσουν και η διάθεση κουπονιών ενίσχυσης των 3 ευρώ θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες

  Χρειάζεται όμως ένταση της προσπάθειας από όλη την τοπική κοινωνία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας ο λογαριασμός που υπάρχει στην Attica Bank μπορεί και πρέπει να πάει καλύτερα. Κι αυτό γιατί, με βάση διασταυρωμένες πηγές, από το ποσό που είχε αρχικά τεθεί ως στόχος έχει επιτευχθεί λιγότερο από το ήμισυ. Το μυστικό δεν είναι μόνο κάποια αξιόλογα ποσά αλλά να ασχοληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι όσο ο δυνατόν πιο σύντομα και οι ίδιοι οι άνθρωποι που εμπλέκονται προσπαθούν αυτό ακριβώς μέσω επικοινωνίας με όσους περισσότερους πολίτες γίνεται.
  Επιβάλλεται λοιπόν παράλληλα με τα κουπόνια που διαθέτει ο Παναιτωλικός και τις όποιες εκδηλώσεις αλληλεγγύης γίνονται να γίνει η προσπάθεια και μέσω αυτού του λογαριασμού που θα καλύψει μέρος των εξόδων γιατί αλλιώς θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος από την υπόλοιπη προσπάθεια και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τη μικρή Αναστασία αυτή τη στιγμή. Υπενθυμίζεται ότι ο λογαριασμός στην Attica έχει αριθμό 57237198.
Γ.Σ.
Πηγή:agrinionews

google page rank