Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΩΤΩΝ



Για μια ακόμη φορά η ομοσπονδία Ξηρομεριτών έδειξε  πως αυτή κρατά τα ηνία του πολιτιστικού κινήματος στην Αθήνα με τους Ξηρομερίτικους συλλόγους σε σχέση από τις άλλες ομοσπονδίες. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν στη αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού κέντρου των εργαζομένων του Ο.Τ.Ε. στην πλατεία Βικτωρίας σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 το πρωί όπου η ομοσπονδία έκοψε την πίτα του Ξηρομερίτη. Ο πρόεδρος Τάκης Στεργίου καλωσόρισε τον κόσμο και έδωσε τις ανάλογες ευχές.
Χαιρετισμούς από τους πολιτικούς   απηύθυναν: ο Υπουργός Πάνος Κουρουμπλής, οι βουλευτές Κώστας Καραγκούνης από την Ν.Δ. ενώ από το ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Κωνσταντόπουλος.
Επίσης ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, ο Δημήτρης Στρατούλης από την Λαϊκή Ενότητα και ο πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Πάνος Χολής.
Τα χορευτικά των εν Αθηναις Συλλόγων: Μοναστηρακιωτών  και Φυτειωτών κέρδισαν τις εντυπώσεις και δείχνουν πως είναι από τους Συλλόγους που κρατάνε γερά την παράδοση
Ο Πρωθιερέας του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπης Βασίλειος ευλόγησε την πίτα με  ιεροψάλτη το Βασίλη Κολοβό και τα παιδια μέλη της του κεντρικού Συμβουλίου της ΟΠΣΥΞ έκοψαν την πίτα και την μοίρασαν.  
Και του χρόνου


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

































































































ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΜΠΕΝΕΚΟ 

google page rank