Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός καταγγέλει «πίεση» στο διαιτητή του αγώνα με Πανιώνιο

Ανακοίνωση γεμάτη αοριστίες, αφού δεν αναφέρονται ονόματα ή συγκεκριμένα περιστατικά, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός για τη διαιτησία στο χθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο, «φωτογραφίζοντας» πίεση προς το διαιτητή της αναμέτρησης στο ημίχρονο.


Η ομάδα του Αγρινίου υπαινίσσεται ότι στο ημίχρονο έγινε «πέσιμο», όπως είναι ο όρος που χρησιμοποιεί, στον ρέφερι Αρετόπουλο, χωρίς όμως να αναφέρει καν από ποιους.

«Οι παρωχημένες (αλλά μάλλον δοκιμασμένες και εν τέλει αποδοτικές για κάποιους) πρακτικές του "πεσίματος" χωρίς κανένα λόγο στο ημίχρονο, που αποτελούν ντροπή (τόσο για όποιον τις διαπράττει, όσο και για όποιον υποκύπτει σ’ αυτές) για το ποδόσφαιρο, αποδείχτηκε ότι φέρνουν αποτέλεσμα» αναφέρει η ανακοίνωση.
......


«Ακόμα και αν γίνονται σε αγώνα πρωταθλήματος Super League, παρουσία εντεταλμένων οργάνων της, τα οποία "σφυρίζοντας αδιάφορα" αποδέχονται με τη στάση τους ότι κάθε γήπεδο έχει τους δικούς του "νόμους", ικανούς να διαμορφώνουν την έκβαση ενός αγώνα» συνεχίζουν οι Αγρινιώτες.

«"Νόμοι" που φαίνεται επηρεάζουν ακόμα και διεθνείς διαιτητές και τους οδηγούν να κρίνουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, δίνοντας αβαντάζ νίκης. Εμείς παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να ζούμε με την ελπίδα ότι κάθε αγωνιστική που έρχεται θα είναι πιο δίκαιη από την τελευταία. Ως πότε πρέπει να περιμένουμε;» καταλήγουν.

πηγή:  naftemporiki.gr
google page rank