Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Τι αποκαλύπτει η υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ για το κύκλωμα των εκβιαστών-δημοσιογράφων

Η κατάθεση της γυναίκας- υπαλλήλου της ΕΥΔΑΠ που ξεσκέπασε τους εκβιαστές- δημοσιογράφους, είναι αποκαλυπτική για τη δράση του κυκλώματος.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή θα απολογηθούν στον ανακριτή οι δυο δημοσιογράφοι και ο εκδότης που φέρονται ότι εκβίαζαν συνάδελφους τους σε γραφεία Τύπου καθώς και επιχειρηματίες.
Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, ένας εκ των εκβιαστών απείλησε τη γυναίκα μέχρι και για τη ζωή του παιδιού της.

«Κάτσε λίγο πίσω χωρίς όμως να καταλάβουν κάτι στο κεντρικό σύστημα, έχεις ένα παιδί να προσέχεις και να σκεφτείς το παιδί σου» της είπαν χαρακτηριστικά.
 ........

Στην κατάθεση η υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ αναφέρεται στα site που θα έφτιαχνε ο ένας εξ’ αυτών, για να παίρνει διαφήμιση, αναφέροντας και υπάρχοντα site και δημοσιογράφους, που της έλεγαν ότι είχαν υπό τον έλεγχό τους, ώστε να μη γράφουν αρνητικά άρθρα.

«Να δώσεις χρήματα από το μπάτζετ της ΕΥΔΑΠ στον …  για να τον χρησιμοποιήσεις αναλόγως και να μην γράφει αρνητικά για την ΕΥΔΑΠ» της είχε πει ένας από τους εκβιαστές.

Οι διάλογοι και τα όσα λέγονται είναι εξωφρενικά. Η γυναίκα περιγράφει και πάλι στην κατάθεσή της:  «...Εννοούσε να ενεργήσω ώστε να οριστεί το ραντεβού του ενός με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ ώστε να τον πείσει να δώσουμε χρήματα στον εκδότη για να μην χτυπάει τράπεζα και εμμέσως την ΕΥΔΑΠ, η οποία συμμετείχε στην αύξηση του κεφαλαίου της τράπεζας».

Σε άλλη συνάντηση τους, η υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ αναφέρει ότι οι κατηγορούμενοι της είπαν τα εξής για να την τρομάξουν ακόμα περισσότερο: «αυτός και οι φίλοι του έχουν φτιάξει ομάδα η οποία ελέγχει έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ιστοσελίδες και εφημερίδες, αφενός υπέρ της κυβέρνησης και, αφετέρου, εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους θα εκβίαζε η ομάδα τους».


πηγή: star.gr
google page rank