Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

65 κιλά χασίς σε φορτίο με εμφιαλωμένα νερά

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, 43χρονος για παράβαση διατάξεων του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα σε γενόμενο έλεγχο από Στελέχη της κινητής μονάδας ανίχνευσης X-RAY και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκε στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, επικαθήμενο εντός του φορτίου (παλέτες εμφιαλωμένων νερών – αναψυκτικών)...
και συγκεκριμένα στη μέση του φορτίου, υπήρχε πλαστική δεξαμενή, η οποία περιείχε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, πιθανόν ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους εξήντα πέντε κιλών και εβδομήντα ενός γραμμαρίων (65,71 kg) περίπου, συσκευασμένη σε εξήντα πέντε (65) πακέτα.

Στη συνέχεια αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 43χρονος φορτωτής του επικαθήμενου, ο οποίος και εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του. Σε περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. του ανωτέρω, ανευρέθηκαν επίσης 1,5 γραμμάρια σε μεικτή συσκευασία, πιθανόν ναρκωτική ουσία κοκαΐνης. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και το επικαθήμενο.

www.pamepreveza.gr
google page rank