Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Στην Βόνιτσα σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 το απόγευμα στην Πλατεία η Γιορτή και η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου


Οι Τοπικές και Δημοτικές Kοινότητες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας σε συνεργασία με το Kέντρο Κοινωνικής Mέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου -  Βόνιτσας στολίζουν  τα Χωριά του Δήμου δίνοντας μια νότα γιορτινή σε αυτές τις δύσκολες εποχές.
Η  Χριστουγεννιάτικη γιορτή του παιδιού που αγαπήθηκε και είχε μεγάλη επιτυχία τα δύο προηγούμενα χρόνια ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή στο Μοναστηράκι και χθες στην Κατούνα. Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές έχουν επίκεντρο και είναι αφιερωμένες στα  παιδιά. Στόχος και ευχή είναι αυτές, οι στιγμές  να τους μείνουν αξέχαστες, να μείνουν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό τους.
Πρόγραμμα της εκδήλωσης στην Βόνιτσα 
Μουσική από την φιλαρμονική της Βόνιτσας,
Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια  από όλη την Ελλάδα που θα μας τα τραγουδήσουν τα παιδιά του 1ου και 2ου  Δημοτικών  Σχολείων Βόνιτσας. 
Bazaar από το ΚΑΠH Βόνιτσας
Bazaar από τον Εικαστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Hobbyland
Τον Άγιο Βασίλη  που θα μοιράσει δώρα και θα φωτογραφηθεί με όλα τα παιδάκια στο Αγιοβασιλόσπιτο του
Ατέλειωτα παιχνίδια από το Ξωτικό , και τον Τάρανδο του Άγιου Βασίλη
 Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη  θα βάψουν όλα τα παιδιά
 Στολισμός και ο φωτισμός του δένδρου από όλα τα παιδάκια
Γράμμα στον Αϊ Βασίλη
Θα υπάρχει ζεστό κρασί για τους μεγάλους και γλυκές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές για παιδιά και μεγάλους
Στις εκδηλώσεις  προσκαλούμε τους γονείς  να φέρουν τα παιδιά τους για να παίξουν να διασκεδάσουν και να ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

google page rank