Ετικέτες

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Όλα έτοιμα σήμερα για την ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ στην πλατεία της Κατούνας.... Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο … Ζεσταίνουμε τις καρδιές μας...

Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες που κυρίως τα παιδιά απολαμβάνουν και περιμένουν με ανυπομονησία. Ήδη τα χωριά και οι πόλεις του Δήμου έχουν φορέσει τα γιορτινά τους.  
Οι Τοπικές και Δημοτικές Kοινότητες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας σε συνεργασία με το Kέντρο Κοινωνικής Mέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου -  Βόνιτσας στόλισαν  τα Χωριά του Δήμου δίνοντας μια νότα γιορτινή σε αυτές τις δύσκολες εποχές.
Η  Χριστουγεννιάτικη γιορτή του παιδιού που αγαπήθηκε και είχε μεγάλη επιτυχία τα δύο προηγούμενα χρόνια.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/12/2016) ΣΤΙΣ 17.00
Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές έχουν επίκεντρο και είναι αφιερωμένες στα  παιδιά . Στόχος και ευχή είναι αυτές, οι στιγμές  να τους μείνουν αξέχαστες, να μείνουν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό τους.
Στις εκδηλώσεις  προσκαλούμε τους γονείς  να φέρουν τα παιδιά τους για να παίξουν να διασκεδάσουν και να ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.
Φέτος καθιερώνεται η φωτογράφηση με τον Άγιο Βασίλη. Τα παιδιά θα πηγαίνουν στο Άγιοβασιλόσπιτο, θα δίνουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη,  θα παίρνουν ένα συμβολικό δώρο από αυτόν και στο τέλος θα φωτογραφίζονται μαζί του. Η φωτογραφία θα δίνεται στα παιδιά δωρεάν λίγα λεπτά αργότερα σε σημείου της εκδήλωσης Στις εκδηλώσεις θα  υπάρχει συμμετοχή πολλών συλλόγων και φορέων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που θα ομορφύνουν ακόμη περισσότερο τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης
⇒Μουσική από την Φιλαρμονική της Βόνιτσας
⇒Κάλαντα και Χριστιανικά τραγούδια από την χορωδία του κατηχητικού της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Καντούνας.
⇒Τον Άγιο Βασίλη  που θα μοιράσει δώρα και θα φωτογραφηθεί με όλα τα παιδάκια στο Αγιοβασιλόσπιτο του
⇒Ατέλειωτα παιχνίδια από το Ξωτικό , και τον Τάρανδο του Άγιου Βασίλη
⇒Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη  θα βάψουν όλα τα παιδιά
⇒Στολισμός και ο φωτισμός του δένδρου από όλα τα παιδάκια
⇒Δωράκια για τα παιδιά από τον Αϊ Βασίλη
 ⇒Γράμμα στον Αϊ Βασίλη
⇒Θα υπάρχει ζεστό κρασί για τους μεγάλους και γλυκές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές για παιδιά και μεγάλους.
Σας περιμένουμε