Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τα πιο προκλητικά σέξι ζώδια στην παραλία!

Διάβασε αναλυτικά ποια είναι τα πιο σέξι και προκλητικά ζώδια στην παραλία που σου τραβάνε το βλέμμα και σε αφήνουν παγωτό με το που κάνουν την εμφάνιση τους!

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Βάλε το μαγιό σου και πήγαινε παραλία. Όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα είναι εκεί!
Θηλυκά με μαγιό κλασικό ή τύπου Brazilian και άντρες με μακριά βερμούδα σαν ράπερ-ναυαγοί ή κλασικό στενό μαύρο τύπου slip-lycra που διαγράφει με κάθε λεπτομέρεια ότι έχει ή δεν έχει -αλλά θα ήθελε να έχει ο κάτοχός του!
Ο Λέων «τονίζει» ό,τι πιο «προικισμένο» του έχει δώσει η φύση, αυτό μπορεί να είναι το πλούσιο μπούστο της που ενίοτε της έχει δώσει το νυστέρι του γιατρού!
Ή Τοξοτίνα επιδεικνύει τους γλουτούς της θυμίζοντας σε άλλους ανδαλουσιανό καθαρόαιμο άλογο και σε άλλους… φυσικά την Κιμ Καρντάσιαν!
Ο Δίδυμος από την άλλη, έχει όλη τη μέρα δικιά του και θα τρέξει παίζοντας με τα μπαλάκια του στην παραλία, καθώς θα επιδεικνύει το αρκετά αθλητικό του κορμί!
Ο Ζυγός θα είναι στην παραλία σαν να είναι μοντέλο από το Cosmopolitan σελίδα 69 (τα νούμερα εντελώς συμπτωματικά) και θα γυρνάει από εδώ και από κει για να επιδεικνύει το ωραίο του κορμί!
google page rank