Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ισόπαλο το ματς ανάμεσα σε Παλιάμπελα και την Κατούνα Λευκάδας

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλιαμπέλων ο αγώνας του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Παλιάμπελα και τον ΠΕΑΣ Κατούνας, με το ματς να τελειώνει ισόπαλο 2-2.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7’ με ωραίο σουτ του Σπερδέα από πλάγια θέση. Το πρώτο 25λεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που έχαναν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, με τον Σπερδέα στο 13’ να χάνει κλασική ευκαιρία για το 2-0 και τον Λάζαρη στο 18’ σε τετ α τετ να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
 Στο 22’ ο σκόρερ μέχρι εκείνη τη στιγμή του αγώνα βρήκε πάλι το οριζόντιο δοκάρι του Τσέλο και στο 25’ ο Δόσης έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα σε πολύ πλεονεκτική θέση για γκολ. 
Τα Παλιάμπελα δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το εκρηκτικό τους 25λεπτο και μάλιστα στο 30’ δέχθηκαν την ισοφάριση με τον Καββαδά Π. της Κατούνας με πλασέ να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Μετά την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και ισορρόπησαν το ματς, με το σφύριγμα του διαιτητή να στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια του ημιχρόνου με σκορ 1-1.
Στο 53’ του δευτέρου μέρους ο Καββαδάς έχασε κλασική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Σπερδέα στο 57’ να σκόραρει για τα Παλιάμπελα και να διαμορφώνει το 2-1, δίνοντας πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Κατούνα είχε και δοκάρι στη συνέχεια με απευθείας φάουλ του Πετούση, ενώ στο 75’ ήρθε το 2-2 και έβαλε φωτιά στο ματς με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Στο 85’ οι Παληογιάννης και ο Σπερδέα έχασαν κλασικές ευκαιρίες για το 3-2, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με 2-2.
Ενώ στον ματς υπήρξε και διακοπή του αγώνα μετά από επίθεση στον βοηθό ενώ μετά την λήξη του αγώνα υπήρξε και επίθεση προς το διαιτητικό τρίο από φίλαθλο.
Διαιτητή: ΤΣΟΓΚΑΣ Α.
Βοηθοί: ΚΑΟΥΡΗΣ Σ. – ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.
ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ (ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ): ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΝΤΑΛΑΣ, ΒΕΤΤΑΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ, BUSHI, ΣΠΕΡΔΕΑ, ΛΑΖΑΡΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΔΟΣΗΣ.
ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΦΕΣΣΑΣ, ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ, ΝΑΚΑΣ, ΝΤΖΙΦΕΡΗΣ.
ΠΕΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: ΤΣΕΛΟ, ΜΠΑΛΤΣΑΣ Π., ΔΙΓΕΝΗΣ Δ., ΒΕΝΕΤΗΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ Π., ΦΩΤΕΙΝΟΣ Ε., ΔΙΓΕΝΗΣ Δ., ΠΕΤΟΥΣΗΣ, ΜΠΑΛΤΣΑΣ Σ., ΚΑΒΒΑΔΑΣ.
ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΔΙΓΕΝΗΣ Ε., ΜΠΑΛΤΣΑΣ Π., ΚΑΡΥΔΗΣ.







google page rank