Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Συγκλονίζει η ιατροδικαστής: Έτσι σκοτώθηκε η μικρή Άννα Μαρία – Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα

Το δεύτερο αυτοκίνητο χτύπησε το 8χρονο αγγελούδι ενώ ξεψυχούσε…
Το αγγελούδι έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης (16/01) στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια της μητέρας του, ενώ πήγαινε στο σχολείο.
Η 8χρονη πήγαινε με τη μητέρα της στη στάση προκειμένου να πάρει το λεωφορείο για να πάει στο σχολείο της. Κάποια στιγμή, πηγαίνοντας προς τη στάση, άφησε το χέρι της μητέρα της, βγήκε στο δρόμο και το κακό δεν άργησε να γίνει.
Διερχόμενο όχημα χτύπησε την 8χρονη και την πέταξε στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός που ερχόταν από το άλλο ρεύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει και χτύπησε ξανά το κορίτσι.
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, χωρίς σφυγμό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, μετά από 50 λεπτά ανάνηψης, δεν τα κατάφεραν και το παιδί τελικά κατέληξε.
«Είναι κρίμα να χάνεται ένα αγγελούδι με αυτό τον τρόπο», επεσήμανε η Ιατροδικαστής Κέρκυρας Χρυσαυγή Κούση μιλώντας 
στο Corfutv.
Η κ. Κούση επεσήμανε ότι: «Ο θάνατος της μικρής Άννας Μαρίας ήταν ακαριαίος, ενώ το δεύτερο χτύπημα από διερχόμενο Ι.Χ. ήταν εφόσον το παιδί ξεψυχούσε», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κούση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της μικρής Άννας Μαρίας, που αδυνατεί να πιστέψει πως δεν θα αγκαλιάσει ξανά το κοριτσάκι του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

newsbomb
google page rank