Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί φίλοι Αστακιώτες: Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που έχει προγραμματίσει αμέσως μετά την εκδήλωση στην στοά βιβλίου(Πεσμαζόγλου και Σταδίου) την Δεύτερα 28/1/για να αποτρέψουμε το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό διοργανώνει την πρώτη μεγάλη χοροεσπερίδα μαζί με την κοπή βασιλόπιτας στο εκπληκτικό μουσικό κέντρο ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ LIVE στην Οδό Γαλατσίου και Αγ. Λαύρας .
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην πρώτη μεγάλη συνάντηση μας για να ξανά ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ξαναδώσουμε ζωή στον Αστακό Θέλουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας διότι θα είναι ένας ψήφος εμπιστοσύνης στο νέο Δ.Σ του συλλόγου 
Έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε εντυπωσιακές εκδηλώσεις στον ΑΣΤΑΚΌ που όλοι αγαπάμε και ένα μικρο δείγμα των προθέσεων μας θα τις ανακοινώσουμε εκεί .
Θεωρώ ότι θα υπερισχύσει το συναίσθημα της αγάπης και της αλληλεγγύης τόσο απέναντι στον Σύλλογο Αστακιωτών όσο και στους πολλούς συντοπίτες μας .
Πρέπει να δείξουμε ότι η δυναμική των Αστακιωτών είναι τόσο ισχυρή που δεν μπορεί κάνεις να την αμφισβητήσει.
Σας ζητάμε(δεν σας παρακαλάμε) να ενισχύσετε την προσπάθεια μας ούτως ώστε να έχουμε την ηθική ικανοποίηση αλλά και την ψυχολογία μας σε υψηλό βαθμό και ότι αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε έχει ανταπόκριση.
Στο χέρι σας είναι να μας στηρίξετε και να μας εμψυχώσετε στο χέρι σας είναι επίσης να αφήσουμε πίσω παλιές κακές αναμνήσεις και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον.
Δεν μπορεί να μιλάμε για το μέλλον του Αστακού χωρίς να στηρίζουμε φορείς που θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα του Αστακού. .
Εμείς έχουμε στόχο να ανεβάσουμε τον Αστακό στο μέγιστο σημείο που του αρμόζει Σεις θέλετε ; ΌΛΟΙ ΛΟΙΠΌΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΜΕΣΗΜΈΡΙ Στις 10/2 ΣΤΟ ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ --Η τετραμελής ορχήστρα θα σας καθηλώσει έως το βράδυ ΜΕ ΠΟΛΎ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΎΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΈΝΟΥ ΤΟ Δ.Σ .
Σ.Σ. Επειδή το κέντρο έχει μια ορισμένη χωρητικότητα κάλο είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας σύντομα για να έχουμε τον ακριβή αριθμό προσκεκλημένων Δεν είχαμε την δυνατότητα να επιλέξουμε μεγαλύτερου του συγκεκριμένου διότι η ανασφάλεια των καιρών μας καθιστούσε επιφυλακτικούς Αν διαπιστώσουμε ότι η χωρητικότητα θα ξεπεράσει την προσδοκία μας τότε θα πάρουμε και το διπλανό μαγαζί .
google page rank