Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Έτοιμος για να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές είναι ο πολιτικός φορές «Ελλήνων Συνέλευσις» σύμφωνα με το Αρτέμη Σώρρα

Έτοιμος για να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές είναι ο πολιτικός φορές «Ελλήνων Συνέλευσις» σύμφωνα με το Αρτέμη Σώρρα που μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις θέσεις του φορέα.
Έκανε αναδρομή στο πως ξεκίνησε η δημιουργία του φορέα και το πώς από εκεί και πέρα δόθηκε μια τεράστια μάχη της απελευθέρωσης και της εγκαθίδρυσης του, επισημαίνοντας ότι η Ε.ΣΥ δεν είναι οργάνωση, είναι πολιτικός φορέας. Αναφέρθηκε στα 600δις που όπως είπε είναι στον προϋπολογισμό του κράτους , στους λόγους που δεν έπρεπε η Ελλάδα να μπει στα μνημόνια ή να προχωρήσει συμφωνίες όπως αυτή των Πρεσπών κ.α. Αλλά και στις μηνύσεις που έχουν γίνει εις βάρος του, στους λόγους που κάποιοι τον οδήγησαν στη φυλακή . 
΄΄Η δύναμη τώρα είναι στα χέρια των πολιτών. Το ότι είμαι στη φυλακή είναι και μια στρατηγική ενός μεγαλύτερου σχεδίου από αυτού που φαίνεται . 
Γιατί εάν ήμουν έξω θα έκανα ομιλίες. Η Ελλάδα δεν είναι του Αρτέμη Σώρρα , είναι των ελλήνων πολιτών . Σήμερα δίνεται η τεράστια ευκαιρία στους Έλληνες πολίτες. Ας υπάρχει κυνηγητό, εμείς είμαστε στη βάση του πολίτη , σε κάθε γειτονιά για αυτό έχουμε και 400 γραφεία και θα γίνουν και άλλα΄΄, είπε μεταξύ άλλων. 
Σε άλλο σημείο τόνισε ότι ΄΄ ο Σώρρας πια έχει περάσει τη δύναμή του σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύς ο κόσμος , τα αδέλφια, που πρέπει να ενωθούμε χωρίς κόμμα, δόγμα, χρώμα. Η κοινωνία και η πολιτεία είναι διαιρεμένες. 
Αυτή τη διαίρεση πρέπει να την κάνουμε ένωση και θα πρέπει να το καταλάβει κάθε πολίτης. Και θα πρέπει να ενωθεί σε αυτά που ενώνεται, ασφάλεια, υγεία εργασία κ.α. δεν μπορούμε να ενωθούμε στο θρησκευτικό, το κομματικό, το δογματικό κ.α. Τον πολιτισμό τον δημιουργεί ο πολίτης ΄΄ επεσήμανε.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κ. Σώρρα:
                 
google page rank