Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Ψηφίστηκε η Σύνδεση αεροδρομίου Ακτίου με ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ συγκοινωνία με την πόλη της Πρέβεζας

Στη βουλή τέθηκε, μεταξύ άλλων, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του νομοσχεδίου που κατέθεσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (Ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση αεροδρομίων κτλ), η σύνδεση του αεροδρομίου Ακτίου με αστική τακτική συγκοινωνία με την πόλη της Πρέβεζας. 

Το νομοσχέδιο επί της αρχής και επί των σχετικών άρθρων Υπερψηφίστηκε. 
Μάλιστα, όπως αναφέρει το Άρθρο 34 του σχετικού νομοσχεδίου:

"Η τακτική συγκοινωνιακή σύνδεση του αεροδρομίου Ακτίου με την πόλη της Πρέβεζας πραγματοποιείται με αστική τακτική λεωφορειακή γραμμή που εκτελείται από την ΚΤΕΛ Ν.Πρέβεζας Α.Ε. Ο καθορισμός των δρομολογίων και των κομίστρων και η εκτέλεση του συγκοινωνιακή έργου πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις προβλέψεις του ν. 2963/2001 (Α' 268), η δε έκδοση των σχετικών διοικητικών πράξεων γίνεται με ευθύνη της Π.Ε.Πρέβεζας"

Τέλος, το ψηφισθέν νομοσχέδιο αναμένεται να πάρει το δρόμο για το ΦΕΚ. 
Στο σημείο αυτό, οφείλουμε ν'αναφέρουμε τις διαρκείς προσπάθειες, οι οποίες ευοδώθηκαν από πλευράς διοίκησης ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας και πιο συγκεκριμένα του Προέδρου κ.Παππά ο οποίος με συνεχείς οχλήσεις στο αρμόδιο Υπουργείο, έθεσε το ζήτημα στις σωστές του βάσεις προκειμένου να υπάρξει αυτή η ευχάριστη εξέλιξη τόσο για το ΚΤΕΛ Πρέβεζας όσο βεβαίως και για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του αεροδρομίου. 

Χρήστος Ανεμοζάλης


google page rank