Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Βασίλης Σκουρής: Μπορεί βουλευτής να απειλεί δημοσιογράφους; Βασίλης Σκουρής: Μπορεί βουλευτής να απειλεί δημοσιογράφους;

Ερώτημα προς το κυβερνών κόμμα, τον Πρόεδρο της Βουλής και την ... ΕΣΗΕΑ!
Τα περίεργα και άκρως κρισιακά φαινόμενα που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στη χώρα και που προϊδεάζουν αρνητικά για το μέλλον των θεσμών, λαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και μάλιστα δημοσιογράφος, απειλεί πρώην συναδέλφους του, είτε με επιστολές στα μέσα που εργάζονται Ελευθερία Κουμάντου), είτε μέσω του διαδικτύου (Νίκος Μπογιόπουλος), αναγνωρίζοντας τον εαυτό του σε ανώνυμες αναρτήσεις!
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δείχνει να απολαμβάνει μια ιδιότυπη πολιτική ασυλία, που εκτιμά προφανώς ότι μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην επιστροφή της δημόσιας ζωής σε άλλες εποχές.
Και σωστά ίσως το εκτιμά, από τη στιγμή που το κόμμα του τον αφήνει ασύδοτο, χωρίς να προχωρήσει σε καμία σύσταση, ενώ ο αξιότιμος Πρόεδρος της Βουλής δείχνει να μην ενοχλείται από την αντι-θεσμική συμπεριφορά ενός μέλους του Κοινοβουλίου.
Το ίδιο και η Ένωση Συντακτών, που εμφανίζεται, για να το πούμε κομψά, αμήχανη απέναντι στις απειλές και προγραφές δημοσιογράφων. Τόσα προβλήματα, ακόμα και υπαρξιακά, αντιμετωπίζει ο κλάδος, να μην κάνουμε και τα στραβά μάτια και σε άλλα που προστίθενται!
Κατά τη γνώμη μας, η Ένωση Συντακτών, αφού καταδικάσει με σφοδρότητα τις συμπεριφορές όπως αυτές του βουλευτή (και πρώην δημοσιογράφου) Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αφού συγχαρεί την διεύθυνση του 9,84 για την απάντηση που έδωσε στην απειλητική, ουσιαστικά, επιστολή για την Ελευθερία Κουμάντου, οφείλει να ζητήσει από την ηγεσία της ΝΔ και προσωπικά από τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, να επαναφέρουν σε τάξη τον βουλευτή, προχωρώντας σε πολιτική καταδίκη των απειλών που απευθύνει σε δημοσιογράφους.
Αλλιώς, ανοίγουμε το δρόμο και για νέες αυθαιρεσίες σε ένα επάγγελμα, το οποίο ήδη οι πολίτες το έχουν σε ανυποληψία!
ΥΓ: Οι καταγγελίες του εμπειρογνώμονα για το Μάτι, πρέπει να ερευνηθούν άμεσα και σε βάθος, Και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αν και εφόσον κρίνουμε από αντίστοιχη καταστροφή στην Ηλεία, επί γαλάζιας διακυβέρνησης, δεν έχουμε να περιμένουμε και πολλά...

https://www.ieidiseis.gr/

google page rank