Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔIA ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας αύριο Τρίτη 14/7/2020 το μεσημέρι

Βόνιτσα 10-7-2020 Αριθ. Πρωτ: 7608 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ Ταχ. Δ/νση: Βόνιτσα Ταχ. Κώδικας: 300 02 Τηλέφωνο: 2643360102-117-116 FAX:26430 22556 
ΠΡΟΣ: 1. Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου 2. Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συμμετοχής σε ΔIA ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» 

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας σε ΔIA ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 14-7-2020, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 67 παρ. 5, του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων: 

1. Περί έγκρισης επιχορήγησης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. 

2. Περί επιχορήγησης Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης». 

3. Λήψη απόφασης για παράταση της δωρεάν παραχώρησης προς χρήση, απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, στο Δήμο Ξηρομέρου.

4. Λήψη απόφασης για δωρεάν παραχώρηση προς χρήση, ενός φορτηγού οχήματος HOOKLIFT του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, στο Δήμο Λευκάδας. 

5. Λήψη απόφασης για ορισμό υπεύθυνου λογαριασμού και εκπροσώπου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, για όλα τα έργα του Δήμου που τηρούν λογαριασμό και πληρώνονται μέσω Τράπεζα της Ελλάδος (epde.gr). 

6. Εξουσιοδότηση Ταμία Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού και εκπροσώπου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, για την πραγματοποίηση συναλλαγών με την Τράπεζα της Ελλάδος. 

7. Εξουσιοδότηση Ταμία Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού και εκπροσώπου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, για την πραγματοποίηση συναλλαγών στην τράπεζα Eurobank. 

8. Εξουσιοδότηση Ταμία Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού και εκπροσώπου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, για την πραγματοποίηση συναλλαγών στην τράπεζα Πειραιώς. 

9. Εξουσιοδότηση Ταμία Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού και εκπροσώπου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, για την πραγματοποίηση συναλλαγών στην Εθνική Τράπεζα. 

10. Εξουσιοδότηση Ταμία Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην Τράπεζα της Ελλάδος με υποπαραγράφους για το ΔΙΑΣ PORTAL και ψηφιακό κρυπτογραφημένο e-mail. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ 

Παρακαλείστε όπως μας ενημερώσετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail:gkgioulina@gmail.com) για τη συμμετοχή σας στη Συνεδρίαση, για τη συζήτηση των θεμάτων και για τη ψήφο σας.


google page rank