Ετικέτες

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Ανοίγει σήμερα Παρασκευή 10/7/2020, η καλύτερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας στην περιοχή Πογωνιάς -Παλαίρου


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δέκα χιλιόμετρα από την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας περνώντας μέσα από την Πογωνιά, φθάνουμε στις παραλίες του Αη Γιάννη, το πόρτο Βαρκό και καταλήγουμε στην ομορφότερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας «ΒΑΘΥΑΒΑΛΙ». 
 Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε επι δημαρχίας Νίκου Σολδάτου ΤΟ 2012-13 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα και εγκαταστάθηκε καντίνα με δημοπρασία του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας σε ιδιώτη. 
Η Καντίνα που έλειπε παλιότερα από την παραλία έδωσε άλλη διάσταση στην περιοχή, ο ιδιοκτήτης της έχει αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την παραλία και έχει δημιουργήσει ένα όμορφο περιβάλλον. 
Καφές, τοστ, και δωρεάν ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντους και χημική τουαλέτα.
Από τότε η παραλία έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα και την επισκέπτονται πλήθος κόσμου, και απολαμβάνουν τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου πελάγους. 
Η πρόσβαση στην παραλία παραμένει στα περσινά επίπεδα.
Στην παραλία αυτή απέναντι υπάρχει η νήσος του Αι Νικόλα και πολλά ιστιοπλοϊκά στα ανοιχτά.
Τα γαλαζοπράσινα νερά, μαγεύουν τον επισκέπτη και κάθε χρόνο και διάσημα ονόματα επισκέπτονται την καλύτερη και ομορφότερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας.
Φέτος η παραλία (με ομπρέλες, ξαπλώστρες, καφέ, φαγητό κλπ), ανοίγει σήμερα Παρασκευή 10/7/2020, υπήρξαν καθυστερήσεις λόγω κορονοιού και γραφειοκρατία από τις υπηρεσίες. 


                 

Δείτε την πεντακάθαρη θάλασσα στην καλύτερη παραλία της Αιτωλοακαρνανίας “Βαθυαβάλι” Πογωνιάς με υποβρύχια κάμερα. Μοναδικές στιγμές!!


Μια υποβρύχια βόλτα δίπλα στα ψάρια ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ