Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Τρίποντο για τον ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου κόντρα στην ΑΕΜ


To πρώτο της τρίποντο πέτυχε σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 η νεοφώτιστη ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου αφού επικράτησε στο γήπεδο Μοναστηρακίου της Α.Ε Μεσολογγίου με 4-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ Εθνικής.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και από την αρχή επέβαλλαν το ρυθμό τους, με τον Κοκώνη να ανοίγει το σκορ για το 1-0 του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ξεδίπλωσαν όλο τους τον επιθετικό οίστρο. Ο Τσιούνης με εύστοχο πέναλτι διαμόρφωσε το 2-0 και ο Καβαλλάρης βρήκε δίχτυα για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 3-1 με τον Γεωργούση, αλλά ο Τσιούνης με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Διαιτητής: ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ Ν-Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Βοηθοί: ΜΙΧΟΣ Ι. – ΣΕΡΙΦΗΣ Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου (Ηρακλής Στασινός): ΚΑΡΑΓΚΟΎΝΗΣ, ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ(87’ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ), ΚΟΚΩΝΗΣ Ε(87’ ΛΙΟΤΣΟΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΖΌΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ(65’ ΤΣΙΟΥΝΗΣ Π.), ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (78’ ΠΡΕΝΤΖΑΣ), ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΚΟΚΚΩΝΗΣ Κ.
AΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ(Γιώργος Ταράσης): ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΠΕΚΕΖ(55’ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΜΕΛΙΑΔΗΣ(75’ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΑΒΑΛΟΣ, ΛΙΤΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ, ΠΑΤΙΛΑΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ.

 

google page rank