Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Σε πολλά σημεία του νομού και κυρίως νέους στόχευσε ο κορονοϊός-Τι δείχνουν τα στοιχεία για τα τελευταία κρούσματα

O κίνδυνος της καθολικής καραντίνας σε όλη τη χώρα ελλοχεύει και πάλι μετά την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.
Σύμφωνα με όσα διαρρέονται (in.gr) οι ημέρες μέχρι την Κυριακή ή το αργότερο μέχρι τις αρχές τις επόμενες εβδομάδες, θα κρίνουν και τις τελικές αποφάσεις. Αν τα κρούσματα συνεχίσουν να κινούνται καθημερινά στα επίπεδα των 1.500 και πάνω τότε η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να περιμένει να φτάσουν τα 2.000. Και θα πάρει έκτακτα μέτρα.
Χθες άλλωστε υπήρξε σοκαριστική άνοδος των κρουσμάτων κορωνοϊού καθώς 1547. Όσον αφορά την Αιτωλοακαρνανία, για τρίτη σερί ημέρα ο ΕΟΔΥ κατένειμε τέσσερα κρούσματα στο Νομό.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του agrinionews.gr και τα κρούσματα της Τρίτης και της Τετάρτης στο Νομό επιβεβαιώνουν πως ο κορονοϊός καλπάζει στη νεολαία (τα πέντε είναι νεαρής ηλικίας,) ενώ υπάρχει… ισοκατανομή ανδρών-γυναικών (απο τέσσερα).
Ειδικότερα, τρία από τα κρούσματα είναι στο Αγρίνιο, ένα σε χωριό της Μακρυνείας, ένα σε χωριό των Οινιάδων, ένα στη Ναύπακτο, ένα στη Βόνιτσα και ένα σε χωριό του Ξηρομέρου.
https://www.agrinionews.gr/
google page rank