Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Κατούνα-Λουτρό 2-2: «Χ»ορταστική ισοπαλία…


Από τον Λεωνίδα Σεραφή


      Ντέρμπι με τα όλα του!!! 

Μεδεών Κατούνας και Αμβρακικός Λουτρού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 με τους γηπεδούχος να αξίζουν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία και τους φιλοξενούμενους να αρκούνται με το βαθμό. 
      Η Μεδεών μπήκε σαφώς πιο δυνατά στο παιχνίδι και η πρώτη καλή στιγμή δεν άργησε να έρθει με τον Τατσέλο να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 10' όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι απο τον Καρατάσιο αλλά η λόμπα που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ. 

     Στο 25' η Κατούνα άνοιξε το σκορ όταν ο Τζαβίδης επωφελήθηκε απο τις κόντρες και την ασταθή απόκρουση του Καρατάσιου μετά από σουτ του Νεοφώτιστου Σ. και με κοντινή προβολή έβαλε μπροστά την Μεδεών......


      Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Αμβρακικού να απειλήσει από στημένη φάση αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Γώγα δεν απόφερε καρπούς καθώς ο Σίμος μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια. 
     Η ισοφάριση για το Λουτρό ήρθε στο 42' όταν ο Γώγα κέρδισε και εκτέλεσε φάουλ έξω απο την μεγάλη περιοχή και ο Βλάχος με κοντινό πλασέ απο κοντά να νικά τον Σίμο και να κάνει το 1-1 μετά από λάθος της άμυνας.
      Το ημίχρονο τέλειωσε χωρίς να δημιουργηθούν άλλες αξιόλογες ευκαιρίες. 

       Στην επανάληψη η Κατούνα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με τον Τζαβίδη να χάνει την ευκαιρία να βάλει μπροστά την Μεδεών στο 48' όταν απέτυχε να νικήσει απο κοντά τον Καρατάσιο. 
     Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είχε πεντάλεπτη διακοπή καθώς στην συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Λουτρού Καρατάσιος όπου αντικαταστάθηκε από τον Βαγενά. 
     Στην αμέσως επόμενη φάση ο Αμβρακικός μετά απο μια υποδειγματική αντεπίθεση κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ζίγκηρη Γ. να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα όταν ο Σίμος δεν κατάφερε να σταματησει το σουτ καθώς η μπάλα βρήκε και στο πόδι του Προξενιά Δ. 
      Η Κατούνα δεν πτοήθηκε απο το γκολ που δέχθηκε δημιουργώντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Αρχικά ο Θεοδώρου έστειλε την μπάλα άουτ απο πλεονεκτική θέση και στη συνέχεια ο Προξενιάς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς η κεφαλιά που επιχείρησε δεν βρήκε τον στόχο. 
      Οι χαμένες ευκαιρίες δεν είχαν τελειωμό για την Μεδεών και όποιος χάνει τις ευκαιρίες... αλλά στην παρούσα φάση δεν ίσχυσε αυτό. 
      Ο Θεοδώρου ήταν αυτός που έδωσε τον βαθμό στην ομάδα μας στο 82' όταν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την μπαλιά του Σεραφή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Βαγενά. 
Και οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από την διαιτησία. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Μεδεών Κατούνας: 1.Σίμος 2.Μούχας 3.Νεοφώτιστος Γ. (Προξενιάς Β.) 4.Ζωγάκης 5.Προξενιάς Δ. 6.Σεραφής 7.Τατσέλος 8.Νεοφώτιστος Σ. 9.Τζαβίδης 10.Τσιλιμαντός (Μπερίκος) 11.Θεοδώρου 

Αμβρακικός Λουτρού: 1.Καρατάσιος (Βαγενάς) 2.Τσιλίκης Γ. 3.Ζούμπος 4.Νεφρός 5.Μπεκατώρος 6.Νίκας 7.Ζίγκηρης Ν. 8.Ζίγκηρης Γ. 9.Βλάχος (Τσιλίκης Θ.) 10.Γώγα 11.Πατσιαλός (Καβαλάρης)
google page rank