Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-2 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ.



 


Μπαλατσούρας Απόστολος
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις τις στο νέο πρωτάθλημα παιδική ομάδα της Παλαίρου. Μέσα στην δύσκολη έδρα του Αετού Ξηρομέρου και κάτω από πολύ υψηλές γα την εποχή θερμοκρασίες, η περυσινή πρωταθλήτρια επιβλήθηκε με σκορ 3-2.







Η ομάδα της Παλαίρου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και εάν οι επιθετικοί της ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια η νίκη τους θα είχε μεγαλύτερες διαστάσεις. 
Το σκορ άνοιξε η Πάλαιρος με τον Βασίλη Μαγκανάκη στο 25΄λεπτό. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του α΄ ημιχρόνου ο Αετός έπιασε στον ύπνο την πολύ καλή μέχρι εκείνο το λεπτό άμυνα της Παλαίρου ισοφάρισε και έστειλε της ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ 1-1. 
Στην επανάληψη η ομάδα της Παλαίρου έπαιξε στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους και κατάφερε να προηγηθεί ξανά με τον Τσακάλη Μάκη. Ο επιθετικός μονόλογος της Παλαίρου συνεχίστηκε αλλά μάλλον οι επιθετικοί της Παλαίρου για να πετύχουν γκολ θα επιθυμούν οι εστίες να έχουν μεγαλύτερο μέγεθος.





 Κάπου στο 60΄λεπτό ο τερματοφύλακας της Παλαίρου αποφάσισε να ξαναδώσει ενδιαφέρον στο παιχνίδι και κατάφερε (πραγματικά περί κατορθώματος πρόκειται) να βάλει την μπάλα μόνος του στα δίχτυα του και έτσι να γίνει το 2-2. 
Από αυτό το λεπτό και μετά ο επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων εντάθηκε και 15΄λεπτά πριν την λήξη του αγώνα κατάφερε να πετύχει το 3-2 με τον Γιαννιά Νίκο που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. 
Άψογη η διαιτησία των Τσιλίκα Ν., Τριανταφύλλου Δ. και Γαλανόπουλου Γ. 
Άψογη επίσης ήταν και η φιλοξενία της ομάδας του Αετού βάζοντας τέλος στο περσινό συμβάν μεταξύ των δύο ομάδων. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις τρείς ομάδες τους. 






Υ.Γ: Παγκόσμιο ρεκόρ πρέπει να κατέρριψαν οι παίχτες και των δύο ομάδων στις λάθος εκτελέσεις των αράουτ. Οι προπονητές και των δύο ομάδων θα πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το συγκεκριμένο θέμα εάν δεν θέλουν να ξανά καταρρίψουν το εν λόγω ρεκόρ.
palairosnews
google page rank