Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ορθοπεταλιές για μικρούς και μεγάλους στην Αμφιλοχία


Με μεγάλη επιτυχία και με σύμμαχο τον καλό καιρό αυτή τη φορά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτώβρη η 2η  Σχολική & Λαϊκή ποδηλατοδρομία στην Αμφιλοχία. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Α΄Δημοτικού Σχολείου, είχε  αφετηρία το λιμάνι και διαδρομή όλη την παραλιακή ζώνη της πόλης. Ενημέρωση και οδηγίες για την ασφαλή οδήγηση με το ποδήλατο δόθηκαν από την  Γυμνάστρια κ. Τσόμπου Ευτυχία, στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε πλούσιο μπουφέ για όλους ενώ δόθηκαν και δύο ποδήλατα.
Χαρακτηριστικό της ποδηλατοδρομίας οι πολλές και ενθουσιώδης συμμετοχές αλλά και άρτια οργάνωσή της. Μεγάλη η προσφορά των χορηγών (Κατερίνα Μπριόλα, Γαλάνη Έλσα, Ζαχαροπλαστείο Καραμέλα, Αρτοποιείο Βογάς Αλ., Βάρδια Κωνσταντίνα, Καφεκοπτείο Καραγιάννη) χορηγοί επικοινωνίας Εφημερίδα Μαΐστρος, ράδιο Αμφιλοχία, Ράδιο Αγρίνιο.
Ο Σύλλογος μέσω της εφημερίδας εκφράζει τις ευχαριστίες του  στο Δήμο Αμφιλοχίας και ιδιαίτερα για την προσφορά τους,  τον Δήμαρχο κ. Απόστολο Κοιμήση και τους Αντιδημάρχους κ. Καρδάρα Ευσταθία και Παπούλια Γρηγόριο, την τροχαία Αμφιλοχίας, το Λιμεναρχείο και τον Σμεράϊδο Βασίλη.
Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με την υπόσχεση να διανύσουν με τα ποδήλατά τους ακόμα μεγαλύτερη διαδρομή και να περάσουν έτσι το μήνυμα του ποδηλάτου ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς στην πόλη.





google page rank