Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Του πήραν 8.000 ευρώ και έγιναν καπνός στο Ρίβιο


  Στα χέρια των ανδρών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ Μεσολογγίου, έπεσε χθες αργά το απόγευμα ένας Ρομά, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει από έναν πολίτη στο Ρίβιο Παπαδάτου το ποσό των 8.000 ευρώ περίπου.
         Ο άνθρωπος κατήγγειλε αμέσως το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα, δίνοντας την περιγραφή των  χαρακτηριστικών των δραστών και του αυτοκινήτου τους, καθώς και την κατεύθυνση την οποία ακολούθησε. 
      Το τμήμα Αμφιλοχίας  ζήτησε την συνδρομή της Α.Δ. Αιτωλίας και έτσι η ομάδα ΔΙΑΣ με τη βοήθεια της ΟΠΚΕ κατάφεραν να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο στην περιοχή του Αιτωλικού. 

       Μέσα σε αυτό τελικά ήταν μόνο ο οδηγός, ενώ οι άλλοι δυο που ήταν μαζί του σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες του παθόντα αναζητούνται.....

        Η υπόθεση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη αφού μόλις πριν από λίγη ώρα ο δράστης οδηγήθηκε στο τμήμα της Αμφιλοχίας. 
     Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο καταγγέλλων ισχυρίστηκε ότι οι τρεις Ρομά του πήραν τα χρήματα προκειμένου να του πουλήσουν ένα αυτοκίνητο, όμως το «έσκασαν».

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
Πηγή: http://www.aixmi-news.gr/
xiromeronews
google page rank