Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

«Πολυβόλο» η Μεδεών Κατούνας διέλυσε με 7-0 τον Ακαρνανικό Φυτειών



Γράφει ο ανταποκριτής της ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ : Λεωνίδας Σεραφής

         Εφτάσφαιρη Μεδεών. Σε ένα ιδιαίτερα χορταστικό παιχνίδι στο γήπεδο της Κατούνας, η τοπική ομάδα επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-0 του αδύναμου εφέτος Ακαρνανικού Φυτειών σκορπώντας χαμόγελα στους φίλους της ομάδας και κοιτώντας ταυτόχρονα με αισιοδοξία τη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. 
    Έχοντας ως αιχμή του δόρατος τους Τατσέλο και Τζαβίδη οι οποίοι σημείωσαντρία και δύο γκολ αντίστοιχα η Μεδεών δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα απέναντι στο νεανικό σύνολο του Ακαρνανικού....

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Νώντας Κούπλας...


        Το 1-0 ήρθε μόλις στο 15' με τον Τατσέλο να ανοίγει τον δικό του λογαριασμό στην αναμέτρηση. 
    Πριν καλά κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί στην αμέσως επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 16' ο Τατσέλος διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του μετά από την λάθος απομάκρυνση της μπάλας από τον τερματοφύλακα των ΦυτειώνΚασιάδη, ο οποίος «σημάδεψε» από κοντά τον επιθετικό της Κατούνας με αποτέλεσμα να δει την μπάλα να κυλά στα δίχτυα του.
       Στη συνέχεια του παιχνιδιού η γηπεδούχος Μεδεών προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα με τον σωστό τρόπο με αμφότερο σκοπό να βγάλει κάποιες καλές φάσεις. 
        Το 3-0 έγινε στο 32' με τον Τζαβίδη να νικά τον Κασιάδη ύστερα από πάσα του Θεοδώρου

        Στην επανάληψη ο προπονητής της Μεδεών Γ. Νταλάκος προέβει σε δύο αλλαγές περνώντας στο παιχνίδι τους Προξενιά και Μπαρακάϊ στις θέσεις των Νεοφώτιστου Σ. και Τσιλιμαντού αντίστοιχα. 
       Όπως ήταν λογικό η Κατούνα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. 
       Στο 51' όμως ο Τζαβίδης έκανε το 4-0 και ο Θεοδώρου στο 60' το 5-0 με τον ίδιο πανομοιότυπο τρόπο. 
      Στο 68' η Μεδεών κέρδισε πέναλτι όταν ο Καραπάνος ανέτρεψε τον Τατσέλο. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Προξενιάς Β. ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το 6-0
       Στο 70' ο Ακαρνανικός έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Κασιάδης έπιασε την μπάλα με το χέρι έξω από την μεγάλη περιοχή. 
     Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 77' από τον Τατσέλο με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΑΤΟΥΝΑ: 1. Σίμος 2. Μούχας 3. Νεοφώτιστος Γ. 4. Ζωγάκης 5. Προξενιάς Δ. 6. Σαμαντάς  7. Τατσέλος 8. Νεοφώτιστος Σ. (Προξενιάς Β.) 9. Τζαβίδης (Μπακαδήμας) 10. Τσιλιμαντός (Μπαρακάϊ) 11. Θεοδώρου. 

ΦΥΤΕΙΕΣ: 1. Κασιάδης 2. Ντέμος (Παληγεώργος) 3. Παληγεώργος 4. Καραπάνος 5. Τσάκαλος (Τζαχρήστας) 6. Κορώλης 7. Ελευθερίου (Γαλάνης) 8. Μαλιγιάννης Γ. 9. Μαλιγιάννης Θ. 10. Μπαρμπαρούσης 11. Καπότης.




















google page rank