Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Επιστρέφει από τη Γαλλία σήμερα ο Δήμαρχος Ακτίου –Βόνιτσας κ. Νικόλαος Σολδάτος με την αποστολή του Δήμου

Στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης των αδελφοποιημένων πόλεων Vonitsa (Ελλάδα) - Viggiano(Ιταλία) - Etoile sur Rhône(Γαλλία) - Połaniec(Πολωνία)" που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια, πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία και στην πόλη Etoile η καθιερωμένη συνάντηση των Δημάρχων τους από την Κυριακή 14/10/2012 έως 22/10/2012.
Μια δραστηριότητα στην οποία συμμετείχε και ο Σύλλογος «Γέφυρες στον Κόσμο» της Βόνιτσας.
Στην αποστολή συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Σολδάτος Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Κομποτιάτης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Κασόλας Αθανάσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Κατερίνα Λιόντου, Βασιλάκου Πένυ και ο εκπρόσωπος από το Σύλλογο «Γέφυρες στον Κόσμο» Βόνιτσας  Κυρίκος Σπυρίδων.
Εκτός της συνάντησης των Δημάρχων από τις αδελφοποιημένες πόλεις η  αποστολή του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας  συμμετείχε και στην εβδομάδα γεύσεων που πραγματοποιήθηκε εκεί και παρουσίασε τοπικά προϊόντα από τη Βόνιτσα.






φωτο: Ingrid Battisziol

Να επισημάνουμε ότι η αντίστοιχη δραστηριότητα είχε γίνει και πέρσι 26-30 Οκτωβρίου 2011 όπου οι Γέφυρες στον Κόσμο και ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας φιλοξένησαν τις αντίστοιχες αποστολές, επίσης στις 16 Ιουλίου 2012 για μια εβδομάδα φιλοξένησαν στη Βόνιτσα 38 νέες και νέους από τους αδελφούς Δήμους των.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ 26-30/10/2011 (ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΛΑΙΡΟΣ)
16/7/2012 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ 
Β.Κ. 
google page rank