Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Μέσα σε μια  καλή μέρα από θέμα καιρού γιορτάστηκε με ξεχωριστή λαμπρότητα και επισημότητα η 28η Οκτωβρίου σήμερα 28/10/2012 στην Βόνιτσα.  Πλήθος κόσμου παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε το πρωί στο Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων και έπειτα στην παραλία για να παρακολουθήσει την μαθητική παρέλαση.
Μετά το πέρας της δοξολογίας, οι αξιωματούχοι και οι λοιποί εκπρόσωποι των Αρχών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας μετέβησαν στο Ηρώο της πλατείας και κατέθεσαν τα τιμητικά στεφάνια και είναι οι παρακάτω: Αναπληρωτής  Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Στούπας Θεόδωρος ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας Χασακής Χρήστος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ο Διοικητής της Αεροπορίας Ακτίου. Αντιπρόσωπος Εθνικής Αντίστασης και οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και των Λυκείων Βόνιτσας.
Ακολούθησε η παρέλαση κατά μήκος της παραλίας όπου παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και οι επίσημοι:  Αναπληρωτής Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Στούπας Θεόδωρος ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας Χασακής Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Πάντας, η δημοτική σύμβουλος Παναγιώτα Πανταζή ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ο Διοικητής της Αεροπορίας Ακτίου . 
Παρέλασαν με τη σειρά, οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων, του Γυμνασίου και των Λυκείων της Βόνιτσας υπό τους ήχους της φιλαρμονικής που ενθουσίασε τον κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:





















ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ
google page rank