Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ

Σε άριστους συκοφάντες και ψεύτες έχουν εξελιχτεί όλοι τους στον "Ανοιχτό δήμο" καθώς τώρα εξέδωσαν ανακοίνωση με επικεφαλίδα "35.000 τόνοι σκουπιδιών από την Λευκάδα κάθε χρόνο στο ΧΥΤΑ  Παλαίρου" κάτι που είναι ολοκληρωτικό ψέμα και έχει μοναδικό σκοπό την παραπληροφόρηση. Βέβαια στο εσωτερικό της ανακοίνωσης αναφέρονται σε υπολείμματα των 35000 τόνων προσπαθώντας όμως και πάλι να δημιουργήσουν εντυπώσεις διασκεδάζοντας τις λέξεις.
 Οι ανακοινώσεις της μείζονος αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα μας έχουν προβληματίσει για το εάν χρειάζονται γιατρό η είναι σκόπιμη αυτή η παραφιλολογία χωρίς τέλος. Δεν είναι μόνο τα ψέματα και οι συκοφαντίες που μας αναγκάζουν να ζητήσουμε την βοήθεια της επιστήμης για την μείζονα αντιπολίτευση, αλλά και το ότι δεν μπορούνε να καταλήξουν σε ένα κοινό συμπέρασμα στον ίδιο χώρο. Μετά από τέσσερα δημοτικά συμβούλια, πολλές ώρες ανάλυσης αλλά και ενημέρωσης ο ένας δημοτικός σύμβουλος μας είπε ότι εξαντλήσαμε το θέμα, ενώ ο άλλος μας είπε πως χρειάζεται περαιτέρω διαβούλευση. Πάντως από ότι  καταλάβαμε κανένας από τους δυο αλλά και κανένας άλλος από την μείζονα αντιπολίτευση δεν κατάλαβε ότι δεν συζητάμε για τα σκουπίδια της Λευκάδας η του Αγρινίου αλλά για τα δικά μας.
Επομένως δεν θα φέρει η Λευκάδα τα σκουπίδια της αλλά εμείς θα τα πάμε εκεί. Αυτό που τελικά θα έρθει πίσω είναι το υπόλειμμα της επεξεργασίας και δεν είναι 35000 τόνοι αλλά 10000. Αφορά λοιπόν ένα τονάζ που θάβεται αυτή την στιγμή στο ΧΥΤΑ Παλαίρου από ανεπεξέργαστα σκουπίδια του δήμου Ξηρομέρου και του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
    Σε ένα τόσο σοβαρό και σημαντικό πρόβλημα θα περίμεναν οι πολίτες μια ομόφωνη λύση που δεν θα τους δίχαζε αλλά θα οδηγούσε σε συγκεκριμένη αντιμετώπιση του ζητήματος. Για να συνέβαινε αυτό όμως χρειαζόταν από κάποιους να σταθούν υπεύθυνα στο ύψος των περιστάσεων και να μην κρυφτούν πάλι πίσω από τις μαύρες σημαίες και τις ψεύτικες ανακοινώσεις του παρελθόντος.
      Η δημοτική παράταξη " Δύναμη πολιτών" έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της και πλέον γνωρίζουν οι πολίτες ότι κάθε απόφαση που λαμβάνει χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα και μελέτη, με μόνο γνώμονα το συμφέρον και την υγεία των δημοτών.
Υ.Γ. 1. Ευτυχώς που σε αυτήν την ανακοίνωση η μείζονος αντιπολίτευση μας ενημέρωσε ποιος είναι ο επικεφαλής της, για να γνωρίζουμε που να απευθυνόμαστε...
Υ.Γ.2.  Εφόσον τελικώς επικεφαλής τους κατέληξε ο  κ.κ. Φερεντίνος ας τους μάθει μαθηματικά η έστω αριθμητική για να μην μπερδεύουν στα δημοτικά συμβούλια και στις ανακοινώσεις τους, τους αριθμούς...

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ 

google page rank