Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ο θάνατος του εκπαιδευτικού Ν. Μέντζου από το Αγρίνιο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» από την Αγγελική Νικολούλη είναι μια από τις υποθέσεις στην περιοχή μας

«Στην αρχή μίλησαν για αυτοκτονία…Τα στοιχεία όμως που βρέθηκαν στο απανθρακωμένο αυτοκίνητο κραύγαζαν και φέρνουν την ανατροπή…» γράφει στο site της η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη που όπως όλα δείχνουν στην επόμενη εκπομπή της θα ασχοληθεί με την υπόθεση του θανάτου του 47χρονου εκπαιδευτικού Νίκου Μέντζου, που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο του στην Μ. Πέμπτη του 2011, στις 21 Απριλίου, σε χωράφι ιδιοκτησίας του, σε περιοχή μεταξύ Ν. Αβόρανης και Αγρινίου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η υπόθεση αυτή απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μιας και η οικογένεια του αδικοχαμένου εκπαιδευτικού δεν πείσθηκε ποτέ από τα πορίσματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που έκαναν λόγο για αυτοκτονία.
Σχεδόν πέντε χρόνια μετά και τις δημόσιες εκκλήσεις της οικογένειας ώστε να βρεθούν στοιχεία ή πληροφορίες και δυο εκπομπές που αφιέρωσε στην υπόθεση η Τ. Στεφανίδου, την σκυτάλη τώρα παίρνει η Α. Νικολούλη, στην τηλεόραση του Alpha, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που υπήρχαν, ότι συνεργάτες της εκπομπής της βρέθηκαν προ ολίγων ημερών στην περιοχή του Αγρινίου.
Tην Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου η Αγγελική Νικολούλη υπόσχεται μία εκπομπή – γρίφο για δυνατούς λύτες, στις 11 το βράδυ, από την τηλεόραση του Alpha.
Δείτε ένα σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γεγονός» τον Απρίλιο του 2014 ΕΔΩ
Δείτε την εκπομπή ΜΙΛΑ της Τ. Στεφανίδου τον Φεβρουάριο του 2014 για την ίδια υπόθεση:

google page rank