Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ναύπακτος: Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ν.Δ.(Βίντεο-Φωτο)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα το πρωί στη Ναύπακτο,η Ν.Ο.Δ.Ε  Αιτωλ/νίας της Ν.Δ. μαζί με την Δημ.Τ.Ο. της πόλης μας.Φέτος επιλέχθηκε η πόλη της Ναυπάκτου για την κοπή της πίτας,και πλήθος στελεχών του κόμματος παρέστησαν.

Καλεσμένος και κύριος ομιλητής της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλίας του Γριμπόβου,ο αναπληρωτής γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος και βουλευτής του νομού Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Παραυρέθηκαν και χαιρέτησαν εξ’αυτών την εκδήλωση,ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Κ.Κατσανιώτης,οι βουλευτές του νομού μας Μ.Σαλμάς και Κ.Καραγκούνης, η υποψήφια Βουλευτής Μπόκα Γεωργία, ο πολιτευτής της Ν.Δ. επίσης στον νομό μας Χρήστος Παΐσιος,οι δήμαρχοι της Ι.Π.Μεσολογγίου και Αγρινίου κ. Καραπάνος και Παπαναστασίου,ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί για την Ναυπακτία» Θ. Παπαθανάσης,ο πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Αιτωλ/νίας Κ.Σύρρος,ο πρόεδρος της Δημοτικής Τ.Ο. του κόμματος Α.Μπέκος, η πρώην υποψήφια βουλευτής  Ε.Μάντζιου-Κοτρολού, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.






























 http://www.nafpaktianews.gr/
google page rank