Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Τριµελής Επιτροπή για την επιλογή προσωπικού στα Κ∆ΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 72/2015
Ο Πρόεδρος του ∆.Σ. Γεωργούλας Κων/νος στην  συνεδρίαση  της
 Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Ξηροµέρου εισηγούµενος το θέµα εξέθεσε ότι θα πρέπει να συσταθεί Τριµελής Επιτροπή για την επιλογή του προσωπικού για τα Κ∆ΑΠ µε βάση τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους ενδιαφερόµενους και σύµφωνα µε τα όσα ορίζει ο νόµος και πρότεινε η Επιτροπή αυτή να αποτελείται από τρία τακτικά µέλη του ∆ιοικητικού Συµβουλίου και συγκεκριµένα από τον ίδιο ως πρόεδρο και τους συµβούλους  Τζαχρήστα Παναγιώτη και Ρηγάλο Χριστόδουλο.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο σύµβουλος Τζαχρήστας Παναγιώτης ο οποίος είπε ότι δεν αποδέχεται την πρόταση του προέδρου και πρότεινε η Επιτροπή να αποτελείται από µόνιµους υπαλλήλους του ∆ήµου. Ακολούθως ο πρόεδρος, εµµένοντας στην πρότασή του για τρία µέλη του ∆ιοικητικού Συµβουλίου, πρότεινε ως τρίτο µέλος της Επιτροπής τον Πούλιο ∆ηµήτριο, αντί του Τζαχρήστα Παναγιώτη που δεν αποδέχτηκε, και κάλεσε το Συµβούλιο να αποφασίσει σχετικά.
Το Συµβούλιο ύστερα από σχετική διαλογική συζήτηση αποφασίζει κατά πλειοψηφία
Συστήνει Τριµελή Επιτροπή, αποτελούµενη :
Από τον πρόεδρο της Επιχείρησης Γεωργούλα Κων/νο και τα τακτικά µέλη του ∆ιοικητικού Συµβουλίου Πούλιο ∆ηµήτριο και Ρηγάλο Χριστόδουλο για την επιλογή του προσωπικού για ταΚ∆ΑΠ µε βάση τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους
ενδιαφερόµενους και σύµφωνα µε τα όσα ορίζει ο νόµος.
Μειοψήφισε ο σύµβουλος Τζαχρήστας Παναγιώτης, για το λόγο που εξέθεσε.
vlyziananews
google page rank