Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΚΩNΩΠΙΝΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Μηχάνημα της Περιφέρειας έστειλε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας για την συντήρηση της Αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή της Κωνωπίνας. Φαίνεται πως και στην Κωνωπίνα η αρμονική συνεργασία του Προέδρου Χρήστου Τίγκα με το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και την περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας φέρνουν αποτελέσματα. 
Όπως όλοι ξέρουμε και η Κωνωπίνα είναι καθεαυτού αγροτοκτηνοτροτροφική περιοχή και οι δρόμοι είχαν τα χάλια τους το μηχάνημα της περιφέρειας διάνοιξε δρόμους που είχαν να φτιαχτούν περίπου 10 χρόνια
Μια βδομάδα τώρα η μπουλτόζα κάνει διάνοιξη και συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας στην Κωνωπίνα στις περιοχές (Προβατίνος-Κωνωπίνα)- Χρυσοβίτσα - Αγία Παρασκευή-λίμνη Αμβρακία. Την επιτήρηση και την υπόδειξη των αγροτικών δρόμων έκανε ο πρόεδρος του Χωριού Χρήστος Τίγκας . 
Ο Πρόεδρος της Κωνωπίνας ευχαριστημένος από την δουλειά που παρουσιάζει το μηχάνημα της Περιφέρειας ευχαριστεί  την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 
(Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα και αντιπεριφερειάρχες κα Σταρακά και κ. Γιάννη Λύτρα) που κατάλαβε τα προβλήματα της αγροτικής οδοποιίας που είχε η Κωνωπίνα όπως και το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας που συντέλεσε να πραγματοποιηθούν οι επιδιορθώσεις και διανοίξεις των δρόμων. 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:









ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ.ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank