Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Περιοδεία στο νοσοκομείο Αγρινίου από κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Νίκο Μωραΐτη

Περιοδεία στο νοσοκομείο Αγρινίου πραγματοποίησε την Τετάρτη  6  Ιουλίου  κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή & μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
Ο βουλευτής του Κόμματος χαρακτήρισε τρομακτικές τις ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και του συγκεκριμένου νοσοκομείου, ενώ όπως σημείωσε, αναδείχτηκε το ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα με τους ανασφάλιστους εργαζόμενους, μικρομεσαίους αγρότες και επαγγελματοβιοτέχνες της περιοχής.
Καθώς  όπως τονίζεται στην Επίκαιρη Επερώτηση που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος στη Βουλή προς τον υπουργό Υγείας για τις οδυνηρές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής στην Υγεία. 
Το ΚΚΕ διεκδικεί εξασφάλιση από το κράτος της δωρεάν, πλήρους και απρόσκοπτης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας σε όλους με προτεραιότητα τους ανέργους και ανασφάλιστους Έλληνες και μετανάστες, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους και τις οικογένειές τους .
Όπως σημείωσε ο Νίκος Μωραΐτης, τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός για την προστασία και αποκατάσταση της υγείας του είναι πολλά και συσσωρευμένα, αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων, η οποία συνεχίζεται και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 
Προωθούνται μέτρα που έχουν στόχο την πιο αποτελεσματική υλοποίηση της στρατηγικής της ΕΕ και του κεφαλαίου για τη διαμόρφωση ακόμα πιο φτηνών εργαζομένων ως προϋπόθεση για να τονωθεί η ανταγωνιστικότητα και η ανάκαμψη της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Υπηρετούν την πολιτική της μείωσης του "μη μισθολογικού κόστους", μέσω της περικοπής των δαπανών για την πρόληψη, τη θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

google page rank