Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ξεκίνησαν μεγάλες παρεμβάσεις στην καρδιά του Αγρινίου (φωτο).Δήλωση Παπαναστασίου

Ο συγχωριανός μας μηχανικός του Δήμου
Αγρινίου  Αριστείδης Παπαβασιλείου
 
Παρουσία του δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου,του αντιδημάρχου κ. Μηλιάδη, στελεχών της Τ.Υ του δήμου ξεκίνησαν σήμερα από τον Αγ. Κωνσταντίνο οι εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – Συντηρήσεις- Αναπλάσεις- Ηλεκτροφωτισμός οδών Πόλης Αγρινίου»
Ο  Γιώργος Παπαναστασίου σε δήλωσή του από  στο σημείο που ξεκίνησαν τα έργα επισήμανε πως «ξεκινάμε σήμερα μια σειρά παρεμβάσεων σε διάφορα σημεία του της πόλης. 
Η αρχή έγινε σήμερα από τον Άγιο Κωνσταντίνο με φρεζαρίσματα στην κεντρική οδό και θα επεκταθούμε και στο κέντρο της πόλης, όπως επίσης και σε διάφορες άλλες περιοχές. Η δεύτερη φάση είναι οι ασφαλτοστρώσεις. Υπάρχουν αρκετά σημεία που έχουν πρόβλημα ως προς την ποιότητα του οδοστρώματος, εκεί, προσπαθούμε να κάνουμε τις παρεμβάσεις που πρέπει, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν».
Τα έργα που θα γίνουν είναι τα εξής»
Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Χαρ. Τρικούπη από το ύψος της οδού Παναγοπούλου (Alpha Bank) έως το ύψος της οδού Μακρή (Τράπεζα Αττικής) και στην διασταύρωση των οδών Χαρ. Τρικούπη και Μακρή.
 Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Π. Σούλου από το ύψος της οδού Παναγοπούλου έως το ύψος της οδού Μακρή.
Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Αγ. Κων/νου στο ΤΚ Αγ. Κων/νου από το ύψος της οδού Δαβάκη (50,00 μ πριν την διασταύρωση των οδών Αγ. Κων/νου και Εθνικής Αντιστάσεως) έως το ύψος της οδού Υψηλάντη.
Φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση στην διασταύρωση των οδών Μακρή και Γοργοποτάμου (Αγ. Τριάδα).
Ο Δήμος Αγρινίου παρακαλεί τους/τις Δημότες να συνδράμουν, αναλόγως, στην ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών.






agriniotimes
google page rank