Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΚΑΤΟΥΝΑ: Πλήθος Κόσμου στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κατουνιώτης Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Τριάντης με τη Νεολαία μας στην πλατεία της Κατούνας (φώτο και βίντεο)

Κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κατούνας και ο Αρχιμαδρίτης Νεκτάριος Τριάντης διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους μαζί με τη νεολαία των κατηχητικών.
Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά με την παρουσία του  Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλοακαρνανίας Π. Επιφάνιου Καραγεώργου και Πλειάδες ιερέων από την περιοχή αλλά και το Καινούργιο Αγρινίου μας δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψουμε στον Βόσπορο και στη Βασίλισσα των Πόλεων με την ομιλία και την παρουσίαση σε dvd protzect την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.
Τραγούδια από την χορωδία Αγίου Νικολάου και Αγίου Δημητρίου του Καινουρίου.
 Στην συνέχεια προβλήθηκαν οι δραστηριότητες της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Κατούνας, ακολούθησαν τραγούδια του κατηχητικού.
Έγινε παρουσίαση από το θεατρικό τμήμα «το μαρτύριο της Αγίας Ακυλίνας» να μάθουμε και για την από το Ζαγκλιβερι Αγία Ακυλινα.
Χαρά μεγάλη μας προξένησε το γεγονός ότι τα παιδιά μας ετοιμάστηκαν και παρουσίασαν χορούς με λεβεντιά και ελληνορθόδοξο καμάρι. 
Πάντως η παρουσίαση των εκδηλώσεων αυτών στολισμένες από τις χορωδίες των ενοριών Καινούριου Αγρινίου δρόσισαν και αρωμάτισαν την Κατούνα για μια ακόμα φορά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχός μας Γιώργος Αποστολάκης, ο αναπληρωτής  Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Καρέλου Αθηνά, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Προδρομίτης Σωτήρης, ο πρόεδρος της Κατούνας Καφρίτσας Θωμάς, ο πρόεδρος της Βόνιτσας Χασακής Χρήστος, ο Διοικητής της Κατούνας κ. Κόκκιος κ.α. 
Σαν katouna News ευχαριστούμε τους διοργανωτές και συντελεστές που παρουσίασαν στο κοινό της Κατούνας μια ακόμα από τις καλύτερες εκδηλώσεις των τελευταίων ετών, με νόημα και περιεχόμενο. Στεκόμαστε πάντα δίπλα στον πάτερ Νεκτάριο Τριάντη για το μεγάλο έργο που προσφέρει στο χωριό μας. Επίσης και στον Πάτερ Χρυσόστομο στο ξεκίνημά του. Όπως στεκόμαστε πάντα σε όποιον προσφέρει στο χωριό μας.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

























































                                          

google page rank